|
| Yazar |
Konu  |
|
endoras007
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/06/2005 : 19:16:26
|
| bencede şampiyon HEATS olucak ama bence son günlerde O'NEİL in morali bozuldu bu yüzden belli olmaz |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 09/06/2005 : 21:59:02
|
| Miami 3 gün önce Detroit'e elendi onlar nasıl şampiyon olabiliyor ?? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 09/06/2005 : 23:10:15
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
alıntı: DeMoN_HuNtEr tarafından yazılan:
tim duncan demiorum çünkü her zamanki gibi oynuyo.
Her zaman öyle oynuyor diye adamın ne suçu var.Her zaman iyi oynayan MVP olamaz mı ? O zaman eskiden MJ, West, Bird ve Magic vs vs. nasıl MVP oldu ?
Hayır, her zaman iyi oynamıyor. Klasik oyununu sergiliyor. Kendini aşması lazım MVP olmak için... Detroit takım halinde oynadığından dolayı ön plana çıkan oyuncuları yok. S.Antoino'da Tim Duncan var. Durum böyleyken MVP'yi tahmin etmek pek de zor değil...
Ancak buna rağmen Duncan ve bahsettiğin oyuncular karşılaştırılamayacak cinsten değil (Örn. MJ):
- Majesteleri Air Jordan en kötü gününde bile maç başına 35-40 sayı atardı. KARİYERİ: [list]Playofflarda 6? (63 olması lazım ama emin değilim) sayı atarak bir rekora imza atmıştır. 20 / 7 / 7 istatistikleri tutturan sayılı oyuncudan biridir. En çok şampiyonluk yaşayan oyuncudur. En çok MVP olan oyuncudur. 40 yaşında 40 sayı atmayı başarmıştır. NBA tarihinde görülmüş en "spekteküler"? hareketleri yapmıştır. MVP olan 4 guard'tan biridir. İlk smacını 9-10 yaşında basmıştır. ... |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 10/06/2005 : 14:05:17
|
| Bence şampiyon Detroit olur gibime geliyo. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 10/06/2005 : 14:12:27
|
| Ben de öyle düşünüyodum ama bu sabahki maçtan sonra fikrim değişti. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|