|
Yazar |
Konu |
Mérula Alba
Seçkin Üye
Turkey
İleti 660 |
İletim - 07/06/2005 : 23:53:26
|
jonquil oyunun cd key i bende de yok. janusun da dediği gibi orjinalinde istemiyor cd keyi |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 13/06/2005 : 13:54:33
|
oyun cd key istemiyor ufak bir püf noktası var oyunu kuramayanlar bana thakki1@gmail.com adresinden mail atsınlar ayrıca oyunda takılanlara buradan yardımcı olabilirim, tam çözüm içinde yazmaya başladım kısa sürede bitireceğim inşallah |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
scorpionfa
Seçkin Üye
Turkey
İleti 585 |
İletim - 15/06/2005 : 19:25:51
|
Peki bu oyunda katil kim sizce? Benim gözüme çarpan en şüpheli kimse Richard. Zaten son bölümde Mia 'yı kaçırınca galeride olması gerektiği halde orada yok. Gustav 'ın olaylarında katil Mark Akerman ve çizdiği tablolara bu kadar hayran olup galeri açan, tablolar hakkında bu kadar çok şey bilen ve eski olaylara bu kadar meraklı birinin katil olması gayet normal. Bir başka ihtimalde Todd, ama bir polis müfettişinin böyle bir katil olması zor ihtimal. Geride bir kişi daha var. Victoria 'nın babası. Bu da çok zor bir ihtimal olmasına rağmen olası. Ama olaylar bir başka şekilde değerlendirlirse, oyunun devamının da yapılabileceği göz önüne alınırsa katil bu oyunda gördüğümüz kimselerden biri değil. Arada derede kalmış bir isim, imtikam ateşiyle yanan bir psikopat, Akerman 'in oğlu falan olmalı. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/06/2005 : 22:54:02
|
oyunun resmi sitesindeki oylamada Richard %49 ile birinci sırada, benimde fikrim bu yönde, Todd ise 0 oy almış, Todd malum gece klübüne üye, kolar'ı bu yüzden serbest bırakıyor, Fatih sana katılıyorum galeride mia'ı richarda emenet ediyoruz sonuç ortada, ayrıca katil vic'i iyi tanıyor ve mark ile ilgili kimsenin hatta fbi arşivinde bile bulunmayan bilgilere sahip ayrıca ressam, birde hatırlarsanız oyunun en başında vic'in morga girmek için kullandığı elektronik kartın kodlaması bozulmuştu |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
buraksadikbasar
Üye
Turkey
İleti 82 |
İletim - 08/07/2005 : 19:11:50
|
bencede Richard burada en şüpheli o görünüyor şimdilik . ama inşallah oyunun devamı yapılır bu seferde victoria nın torunları (artık nerde çalışırlar bilemem) onlar çözerler . oyunu oynarken ha yakaladım ha yakalıcam öğrenecem diye oynadım ama oyunun sonunda katil vurulup suya düşünce çok canım yandı kim olduğunu anlayamadan gitti . victoria mia ya bakacağına keşke katili tutup onun kim olduğuna baksaydı ayrıca bunların dövüş ettikleri bir yer var sonlarda orada ne güzel bayılmıştı katil keşke orada victoria da bayılmasaydı da baqsaydı offf offf mükemmel bir oyun yılın adventure si benim için kesinlikle tavsiye ediyorum |
No Comment ... |
|
|
Konu |
|
|
|
|