|
Yazar |
Konu |
scorpionfa
Seçkin Üye
Turkey
İleti 585 |
|
forzAmd
Üye
Turkey
İleti 23 |
İletim - 15/07/2005 : 16:49:06
|
microids in oyunlar her zaman iyi olurdu. ama syberianın yaratıcıcısı belçikalı ressam benoit sokal microidsi bırakıp kendi animasyon grubunu kurdu. bu oyunda malesef onun imzası yok. oyunun ben demosunu oynadım, konu ve grafik olarak iyi |
Forza AMD eski şifremi hatırlayamadım için yeni kayıt olmak zorunda kaldım. eski nick name Traffic :)) |
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 15/07/2005 : 17:51:52
|
Benoit Sokal gerçekten iyi bir ressam, syberia 2 için yaptığım incelemede oyun için yaptığı çizimlerden örnekler vermiştim, microids için bir kayıp olduğu kesin, ama adventure oyunlarında bence bulmacaların ve konunun orantısı ve mantıklı(ortalama zeka ile çözülebilecek) bulmacaların olması, grafiklerden daha önemli, elbette syberia ve broken sword 3 gibi oyunlarda olduğu gibi hem grafik hemde bu özetlediğim özellikler birleştiği zaman, tadından yenmiyor... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
şumaır
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/07/2005 : 16:20:21
|
nbr lan
|
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/07/2005 : 19:15:58
|
el insaf ilk mesajdan üyelik kilitletiyorsun bana |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
Konu |
|
|
|
|