|
| Yazar |
Konu  |
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 25/05/2005 : 17:20:29
|
Slm arkadaşlar, bugünkü büyük maçı bilmeyen yoktur? Favoriniz hangisi? Ben Milan alır diyorum. Maça giden var mı, belki buluşuruz orda? |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 25/05/2005 : 17:50:30
|
| Liverpol'u tek geçerim bu maçta adamlar chelsea'yı devirdiler bea |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 25/05/2005 : 18:15:23
|
| Bugün her Türk İnsanının kalbi Milan'la olsun çünkü yenerlerse FB şampiyonlar ligine önelemesiz giriyor.Ama herşeyden önce organizasyonda bir problem olmasın yeter herkesin istediği de bu zaten !.. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 25/05/2005 : 19:22:08
|
Zaten Liverpool'u tutuyordum ama eğer "Milan yenerse Fener'in Şampiyoınlar Ligi'ne ön elemesiz gireceğini" öğrenince artık bir kat daha Liverpool  |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 25/05/2005 : 19:33:38
|
| Nasıl Türksünüz bilemem seneye 1.olup Şampiyonlar Ligine önelemesiz katılırsanız bu FB sayesinde olur ama Türk Aklı işte insanlar kendi ülkesini desteklemiyor ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
cezalı
Üye

Turkey
İleti 61 |
İletim - 25/05/2005 : 19:36:14
|
arkadslar tabıkı mılan tutu yoruz cunku ıngılızlere karsıyız .bence mılan farklı alır mac 2 veye 3_0 bıter
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|