AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Liverpool vs Milan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 25/05/2005 :  19:45:49  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw milan ın almasından yanayım ama liverpool yener bence. bakalım 2 saat kaldı maça. milan kazanır inşallah.....

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 25/05/2005 :  20:43:55  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben zaten MİLAN taraftarıyım.Üstelik bir de MİLAN yenerse FB nin Şampiyonlar Ligi ne önelemesiz katıldığını öğrenince tam bir italyan taraftarı gibi oldum :):):):) Ayrıca arkadaşlarla da iddia ya girdik.İnşallah MİLAN yener.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 26/05/2005 :  02:45:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Heh, eve yeni döndüm. Maç süperdi fakat, maçtan çıktığımzda saat 00:55'di arabayı bulduğumuzda ise 01:55. Tamı tamına 1 saat arabamızı aradık. Yabancı seyirciler biz çıkrığımızda hala otobüslerini arıyorlardı.

Bu arada ben Milan Tribünündeydim, Liverpool üç tane atınca bizim tarafta ağzını açan olmadı :D. Mondragon yan koltukta oturuyordu. İmszasını aldım, en çok sevindiğim olay da o oldu zaten...
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 26/05/2005 :  18:23:29  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Nasıl Türksünüz bilemem seneye 1.olup Şampiyonlar Ligine önelemesiz katılırsanız bu FB sayesinde olur ama Türk Aklı işte insanlar kendi ülkesini desteklemiyor ...

Hocam olay kendi ülkesini desteklememek değil, FB'yi desteklememek. Üstelik bu benim kendi fikrimdir ve FB'yi tutmamam sana vatandaşlığıma hakaret etme hakkı vermez.

(Yukarıda yazanlar yalan. Benim annem Eritreli, babam Nikaragualı, ben de Papua Yeni Gineliyim aslında!!!!)

Bir de Can hocam şu imzanın fotokopisini çek gönder ne olur!!!
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/05/2005 :  18:28:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
zeggy_557 tarafından yazılan:

Hocam olay kendi ülkesini desteklememek değil, FB'yi desteklememek.

Olayı sadece buna indirgersen tabii, ama bir Türk takımına karşı, İngiliz takımını desteklemek, nasıl bir çelişkidir ki?

Küçük bir not: Fenerbahçeli olmama rağmen, Galatasaray UEFA Kupasını aldığında, Türkiye formamla tura çıkmıştım. Benim ki mi garip bilmiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000