AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Liverpool vs Milan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 26/05/2005 :  19:49:29  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
zeggy_557 tarafından yazılan:

alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Nasıl Türksünüz bilemem seneye 1.olup Şampiyonlar Ligine önelemesiz katılırsanız bu FB sayesinde olur ama Türk Aklı işte insanlar kendi ülkesini desteklemiyor ...

Hocam olay kendi ülkesini desteklememek değil, FB'yi desteklememek. Üstelik bu benim kendi fikrimdir ve FB'yi tutmamam sana vatandaşlığıma hakaret etme hakkı vermez.

(Yukarıda yazanlar yalan. Benim annem Eritreli, babam Nikaragualı, ben de Papua Yeni Gineliyim aslında!!!!)

Bir de Can hocam şu imzanın fotokopisini çek gönder ne olur!!!

Milan kazanırsa senin tuttuğun takım da bir bakıma kazanmış oluyor.FB eğer seneye 1.turda kaybederse ve seneye senin tuttuğun takım 1.ci olursa direk gitme hakkın olmayabilir ve sen de kaybedebilirsin.FB Avrupa'ya katıldığında bir başarı yakalarsa eğer, bunun kazancı sadece kendilerine değildir.Bunu Hakkari'den Edirne'sine kadar Türkiye kazançlıdır.Nasıl kendi takımının UEFA veya Süper Kupa'yı kaldırınca seviniyorsan, geleceğin ve yeni nesil için diğer Türk Takımlarının da bunu yaşamasını istemen lazım.İstemiyorsan gereken cevabı zaten forumdaki insanlar verir, fazla merak etme AYRICA ben senin vatandaşlığına hakaret etmiyorum zaten HAKARET forum kurallarına aykırıdır ve sana hakaret etmiş olsam yöneticiler tarafından silinirdi ve uyarılırdım ! ..

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/05/2005 :  23:52:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SINISA_11 tarafından yazılan:

gonlum herzaman ıngılız takımları yanındadır fenerbahceyle lıverpool oynarsa kalbımı kırmızıya boyar lıverpool trıbunune gıderım

Afedersiniz ama çüş artık!
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 27/05/2005 :  15:31:24  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Liverpool yendi ama sağolsun UEFA abimiz Liverpool u seneye Şampiyonlar Ligi ne göndermediği için yine FB öneleme oynamayacak.O yüzden FB lilerin üzülmesine gerek yok.:)

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 27/05/2005 :  17:39:36  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu güzel oldu da emin misin ? Resmileştimi peki bu
*

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 27/05/2005 :  19:52:36  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazy Ivan hocam Fenerbahçe UEFA şampiyonu olsun ben de çıkarım tura, ayrıca SINISA_11 hakkındaki yorumuna katılıyorum ve ben gerek ön eleme maçlarında, gerekse diğer maçlarda Fb'yi desteklerim. Artı olarak eklediğim smilisinin biraz da "şaka yapıyorum" manası olduğunu düşünüyorum.

Van der Vaarttt; "Nasıl Türksün" demek, öyle bildiğimiz küfürler gibi bir hakaret değildir, bu lafın ucu " Seni vatandaşlıktan çıkaralım "a kadar gider.

Programımızın sonunda, sizleri bir alıntıyla başbaşa bırakıyoruz. Esen Kalın.

alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Nasıl Türksünüz bilemem seneye 1.olup Şampiyonlar Ligine önelemesiz katılırsanız bu FB sayesinde olur ama Türk Aklı işte insanlar kendi ülkesini desteklemiyor ...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000