AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 the punisher yardımm..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

serdar1973
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 27/06/2005 :  18:23:27  Bilgileri Göster  serdar1973'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
the punisher adlı oyunu bitiren varmı varsa bu oyunile ilgili bana yardım edebilrse sevinirim bir bölümde takılı kaldım bir çatı katındaözel bir kıyafet giymiş ve hava da uçan bir damı yok etmemiz gerekiyor ama adama hiç bişey işlemiyo püf noktası nedir bilen varsa söylesin delirecem valla

UO oynayamamak ne acı
Slayer
jandarma Asayiş

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 27/06/2005 :  21:06:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sırtındaki jete ateş et,bir şekilde adamın arkasını görecek konuma gel ve dürbünlü tüfekle sırtındaki jeti vur,bir zaman sonra patlayacak ve yere inecek yerde toplayacağın mayınları yolun üzerine bırak ve adam geçerken patlat yanlız dikkat et görürse patlatıyor ama onu patlatırken arkasından koyabilirsin veya sağa sola.Ben mayınları aldığımız yerde binanın köşesine denk geliyor saklanarak uygun bakış açısı ile(sana ateş etsede vuramıyor) ordan jeti vurmuştum.Kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

serdar1973
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 28/06/2005 :  13:59:49  Bilgileri Göster  serdar1973'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
geppettous çok sağol inan bana 1.5 aydır oyunu bu yüzden oynayamıyordum bana büyük bir iyilik yaptın

UO oynayamamak ne acı
Slayer
jandarma Asayiş
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000