|
Yazar |
Konu  |
cuneyt400
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 07/03/2006 : 00:30:12
|
Arkadaşlar bende çok kötü bir yerde takıldım devamlı ölüyorum. Havadaki uçakları vuruyorum ama yinede aradan kaçıp bombalayanlar var.Burayı nasıl geçeceğim bulamıyorum.Yardım edin bana |
 |
|
omel
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 18/04/2006 : 20:13:52
|
Merhabalar Ben hendersen Field de takıldım bu ucakların hepsini düşüremiyorum. yardım edın bana surekli ölüyorum. |
 |
|
ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli
Germany
İleti 0 |
İletim - 19/04/2006 : 16:05:04
|
alıntı: omel tarafından yazılan:
Merhabalar Ben hendersen Field de takıldım bu ucakların hepsini düşüremiyorum. yardım edın bana surekli ölüyorum.
konu DağılmASıN  |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 19/04/2006 : 22:55:05
|
ÇiLeKeŞ, konu dağılmıyor, merak etme. Ayrıca bu tarz mesajları bırakırsan iyi olur. Çok fazla dikkat çekiyorsun çünkü böyle. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 25/04/2006 : 19:32:32
|
alıntı: ÇiLeKeŞ tarafından yazılan:
alıntı: omel tarafından yazılan:
Merhabalar Ben hendersen Field de takıldım bu ucakların hepsini düşüremiyorum. yardım edın bana surekli ölüyorum.
konu DağılmASıN 
Sosyal mesaj vermeyi bırak bunlara gerek yok... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|