AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call Of Duty
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wolfs_valley
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 31/05/2005 :  21:24:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O ilk bölümde tüfekleri aldım fakat ateş etmiyor ne yapmam gerekir. Birisi yardım etsin yoksa kafaları yicem.

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 01/06/2005 :  00:18:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında tam anlayamadım ama oyun başlangıcında tuş fonksiyonlarına baktınmı yani fire tuşu default hangisi ise o tuş ile ateş etmelisin.İlk alıştırma bölümündemisin,biraz detay verirsen,umarım hatırlayan biri yardım eder.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

aykann
Üye

Germany
İleti 11

İletim - 01/06/2005 :  14:24:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam ben oyunu bitirdim bana daha ayrintili yazarsan yardimci olmaya calisirim....
Sayfanın En Üstüne Git

Jeta
Üyeliği Kilitli

Italy
İleti 0

İletim - 08/06/2005 :  21:43:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ilk bölümde silahı kullanamıyorsun orada fragmanlar var onlara tıklayıp birşeyler yapman lağzım ama 5 ay fln oldu hatırlamıyorum tam.sen benim dediğimi dene.... :D
Sayfanın En Üstüne Git

okangul
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 10/06/2005 :  11:51:46  Bilgileri Göster  okangul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk bölümde ateş etmek yok. pusuladaki görev noktalarını takip et. levhaların yanına gittikçe onaylandı yazıları çıkacak daha sonra tel kapı açılıp pentatlondan geçeceksin. daha sonra silahları alıp hedeflere ateş edeceksin. bunu da tamamlayınca savaş seni bekliyor..

iyi oyunlar

okan
Sayfanın En Üstüne Git

kocmusti
Üye

İleti 3

İletim - 26/06/2005 :  01:02:53  Bilgileri Göster  kocmusti'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kocmusti için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
call of dutty multiplayer Yardım ....!!

Radyo istasyonuna geliyorum istasyonu kuruyorum ama kurulmuyor bu bölümu nasıl gececegim yardım lütfen
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000