AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 call of duty 4 modern
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

jacks82
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 28/03/2008 :  23:18:08  Bilgileri Göster  jacks82'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var call of duty 4 te ilk bölümde 4 tankı yok etmemiz gereken bi bölüm var orda javelin adlı silahı alıyorum ama tetiğe bastığımda "lock-on requide" diye bi yazı yazıyor başka tuşarı kullanmam mı gerekiyor acaba diyorum mermisi mi yok ama mermi alacağımız bir yerde yok bir türlü geçemedim lütfen bilenler bi zahmet yazarsa sevinirim emrancankurt@hotmail.com emailimede yazabilirsiniz

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 16/05/2008 :  01:06:03  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi öncelikle o javelin denen aleti ateşlediğin zaman oha yok artık dicen ama öyle bi alet gerçekten var ve kullanımda şu an(şok gerçime diye söylüyorum)

Javelin adlı o tanksavarın çalışma prensibinde mermi omuzdan atılan klasik rpg usulü dik bir şekilde hedefe yol almaz.Namludan fırlayan mermi kendi yakıtı ile yükselir ve aletin üzerindeki tümleşik radardan ateşlenmeden önce kilitlendiği hedefe tepeden üzerine düşer.

Şimdi bu gereksiz bilgiden sonra senin sorununun çözümü dürbünü açınca lock-on requide dediğinde tankı ekranın tam ortasına alıp aletin ona kitlenmesini bekle dı dı dıııt yapıp kitlendikten sonra açık bi alanda(orda bi araba enkazımı ne bişi vardı orası iyidir) hedefe ateşle.O aletin güzelliği hedefi gormesen bile arada duvar olsa dahi hedefe ekrandan kitlendiğinde ateşleme yapabilmen valla anlatılmaz yaşanır bi zevk(evet hala savaşlardan nefret ediyorum ve sonuna kadar savaşa karşıyım yanlış anlama olmasın:))

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 21/05/2008 :  00:29:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DİREK ONLİNE OYNA
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 21/05/2008 :  01:15:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım 'direk' değil 'direkt'.. Biraz dikkat lütfen!..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 30/05/2008 :  22:06:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
türkçe hocası mı kesildin ya başıma:D
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla