merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var call of duty 4 te ilk bölümde 4 tankı yok etmemiz gereken bi bölüm var orda javelin adlı silahı alıyorum ama tetiğe bastığımda "lock-on requide" diye bi yazı yazıyor başka tuşarı kullanmam mı gerekiyor acaba diyorum mermisi mi yok ama mermi alacağımız bir yerde yok bir türlü geçemedim lütfen bilenler bi zahmet yazarsa sevinirim emrancankurt@hotmail.com emailimede yazabilirsiniz
Şimdi öncelikle o javelin denen aleti ateşlediğin zaman oha yok artık dicen ama öyle bi alet gerçekten var ve kullanımda şu an(şok gerçime diye söylüyorum)
Javelin adlı o tanksavarın çalışma prensibinde mermi omuzdan atılan klasik rpg usulü dik bir şekilde hedefe yol almaz.Namludan fırlayan mermi kendi yakıtı ile yükselir ve aletin üzerindeki tümleşik radardan ateşlenmeden önce kilitlendiği hedefe tepeden üzerine düşer.
Şimdi bu gereksiz bilgiden sonra senin sorununun çözümü dürbünü açınca lock-on requide dediğinde tankı ekranın tam ortasına alıp aletin ona kitlenmesini bekle dı dı dıııt yapıp kitlendikten sonra açık bi alanda(orda bi araba enkazımı ne bişi vardı orası iyidir) hedefe ateşle.O aletin güzelliği hedefi gormesen bile arada duvar olsa dahi hedefe ekrandan kitlendiğinde ateşleme yapabilmen valla anlatılmaz yaşanır bi zevk(evet hala savaşlardan nefret ediyorum ve sonuna kadar savaşa karşıyım yanlış anlama olmasın:))
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla