|
| Yazar |
Konu  |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/04/2006 : 13:10:48
|
| Hedef Çerkeş Anadolu arkadaşlar devam(Çerkeş sınavı boş verince alınan puandan düşük puanla öğrenci alıyor:D)! Benim sınavlar da iyi gidiyor Türkçe en fazla 1 yanlış, sosyal 25 doğru, fen 2 bilemedin 3 yanlış , matemetiği söylemeyeyim (5 yanlış:S) ama en yakın zamanda 25'e çıkacak hepsi |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 20/04/2006 : 18:40:48
|
Teşekür,Merula Alba.
Çok saçma,zaten ilköğretimde kim ortalamasını 3ün altında getirir ki.Ya da şöyle söyleyelim;fen lisesi tercihi yapmak isteyecek bir öğrencinin not ortalamasının 3ten aşağı olması gibi bir ihtimal düşünemiyorum...Anadolu Lisesi sayısının artması belki öğrenci kalitesini artırabilir ama bu sefer de anadolu liselerinin hiç bir değeri kalmamaya başlıyor.Not ortalamasının bir değeri kalmıyor,çocuklar için hayatlarını etkileyen bir okul"notlar" yok.Bir yandan da tembelliğe yöneltilmiş olmazlar mı?Çok garip bir sistem doğrusu,yetersiz bence.
Bu arada,evet,okulların seviyesi pek değişmemiş gerçekten.Şimdi isimler de değişti.Eskiden Üsküdar Anadolu Lisesi olan okul,şimdi Ahmet Keleşoğlu ismini almış.Onun da puanı 405. küsür.Yine değişen birşey olmamış.
OKS sınavı ne zaman?Son kez de bunu sorayım bir de girecek arkadaşlara başarılar dileyeyim...Buraya yazan arkadaşlar baya başarılı gözüküyor zaten,eminim hepiniz iyi biryerlere girersiniz.Kolay gelsin hepinize. |
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 20/04/2006 : 22:14:53
|
Ben 80 in altına düşmüyorum vede 65 net yapıp övünenleri kınıyorum  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/04/2006 : 12:20:03
|
Askerî lise sonuçları: Türkçe 27D 3Y Sosyal B. 13D 2Y Matematik 30D Fen B. 20D 4Y 1B
SÖZEL 40D 5Y SAYISAL 50D 4Y 1B 88 NET
Yeni puan sistemine göre nereden hesaplayabiliriz? |
 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 21/04/2006 : 12:57:36
|
| Puanları boşver. Geçen yılki netlere bak. En sağlam bilgiyi bu şekilde alırsın. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|