AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 LGS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 19/04/2006 :  19:35:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Mérula Alba tarafından yazılan:

Türkçe dersinde biraz problem var :D

acil türkçe yardımcı kitaplar almam lazım

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/04/2006 :  19:45:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk önce Hassoo'ya geç kalmış bir şekilde tebrik etmek isterim.Ben ALS'ye girdim her ne kadar 5 şıklı olsa dahi sorular biraz kolaydı ya da bana biraz kolay geldi.Şu an 90'ın üstünde net bekliyorum.Ayrıca Merula Alba yeri değil ama;protesto değil sadece görüşümü bildirmekti amacım.Zaten OKS'de 8.sınıf konularında neler çıkıyor ki?Hangi yeni konuyu gördük ki bu sene?Türkçe,geçen senelerin tekrarı;Matematik,olasılık-permütayon(1 bilemedin 2 soru gelir),trigonometri(bir soru geleceği bile şüpheli),diğerleri de bildiğimiz konuların ilerletilmiş hali.Bi de Fen Bilgisi'nden indisiyon akımı...Sosyal Bilimler'deki konuları görmeseniz bile bilmek bir sorumluluk sayılır.Son sınavdaki netlerim:
Türkçe:25D
Matematik:23D 2Y
Fen B.:25D
Sosyal B.:24D 1Y NET:96
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 19/04/2006 :  20:10:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen uçmuşsun yaws.:D
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 19/04/2006 :  21:19:11  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
dark_knight tarafından yazılan:

alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

...O işlemleri filan nsl yaptın, mrk ettim doğrusu, seneye lazım olacak..

Aslında hiç işlem yapmadım. Senenin başında kendime bi program yazmıştım onun marifeti.

Sınav beklediğim kadar olmasa da güzel geçti. 1019 puan. Hadi şu Galatasaray'ı bi tutturiyim...

Üstünden azıcık zaman geçmiş ama, madem geri döndürülmüş bu konu sorayım dedim: dark_knight Galatasarayı tutturdun mu? Bir de o programı ne ile yadın :D
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 19/04/2006 :  22:37:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de bir sorum var.Benim girdiğim sene lgs vardı:Bu oks'nin puanlaması farklı mı?Yani 1019 sanırım kazanabileceğimiz en yüksek puandı bizim o zamanlar.Kısaca oks adı altında ne değişti?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000