|
Yazar |
Konu  |
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 14/06/2005 : 10:02:32
|
major çok güzel olmuş da abicim nolur biraz daha kısa yaz ya okuyana kadar canım çıktı valla.... |
 |
|
ordakal
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 14/06/2005 : 15:53:15
|
peh. 1. Arkadaşına Güvenme 2. Sevgiline Güvenme 3. Öğretmenine Günvenme 4. Müdürüne Güvenme 5. Kimseye Güvenme |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/06/2005 : 21:22:29
|
alıntı: ordakal tarafından yazılan:
peh. 1. Arkadaşına Güvenme 2. Sevgiline Güvenme 3. Öğretmenine Günvenme 4. Müdürüne Güvenme 5. Kimseye Güvenme
Bu ne şimdi ??? hayata dair 5 dersmi ?? Eğer senin vereceğin ders buysa sorunun büyük demektir.
1-Güvenmeyeceksen arkadaş olma 2-Güvenmeyeceksen sevme 3-Sana birşeyler öğretmeye çalışan kişiye saygılı ol 4-Düzeni sağlamak isteyen kişilere yardımcı ol 5-Kimseye güvenmeyeceksen bir adada yanlız başına yaşa....
|
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 14/06/2005 : 22:38:29
|
alıntı: ordakal tarafından yazılan:
peh. 1. Arkadaşına Güvenme 2. Sevgiline Güvenme 3. Öğretmenine Günvenme 4. Müdürüne Güvenme 5. Kimseye Güvenme
Peh.
Hiç kimseye güvenmeyesem kendimi öldürürüm. Arakdaşlarıma ve ordaki diğerlerine hayatımın sonuna kadar güvenirim. Özellikle arkadaşlarıma... |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 14/06/2005 : 23:17:25
|
Uygulanması zordan kastettiğim, oradaki mesajda adam arabasına birini alıyor, bunu biz yapsak başımıza ne geleceği belli değil, adam kafamıza silah dayayıp arabayı bile götürebilir, hatta canımızı bile kaybedebiliriz. İşte bu şüpheden dolayı uygulaması zor. Örneğin ben dilencilere hep yardım ederdim, ne zamanki dilencilerin milyarları götürdüğünü öğrendim, yardım etmeyi kökten kestim. Tabi kurunun yanında yaş da yanıyor ama başka şansımız da yok ne yazıkki. Kötülükler insanın ruhuna işlemişse ve iyiliğe teşvik edemiyorsak bu insanların özgürlüğünü kısıtlamalıyız, yani mürebbet hağis iyi ceza olur, gerçi fatura devlete çıkar ama bu sokaklarda dolaşmalarından iyidir. Güven meselesine gelince, herkes sevdiklerine güvenmek zorundadır, çünkü insanlar birbirine muhtaçtır, ama bu güven körü körüne olmamalıdır, çünkü sevdiklerimiz bile olsa bu bizi yarı yolda bırakmayacaklarının garantisini vermez. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|