|
| Yazar |
Konu  |
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 15/06/2005 : 23:30:39
|
A.iverson,ray allen,richard hamilton,jason richartson.........(ve daha bir sürü) |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 15/06/2005 : 23:58:10
|
Ağabeylerim, kardeşlerim. AI dir, Ray Ray dir, J-Rich tir anladıkta RIP nerden çıkıyo yaw? Tabii sizin zevkinize karışmak istemem ama Richard Hamilton NBA'de bir ilk 100 yapılsa zor girebilecek bir oyuncu. Belirttiğimiz oyuncularla alakası yok.
NOT: Detroitli olmama rağmen bunları söylüyorum. RIP bi AI, J-Rich veya Ray Ray asla olamaz. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 16/06/2005 : 17:07:17
|
| Pardon Yanlış yazmışım oraya richard hamilton bir şeyde şampiyom olmuştu neyse işte onu belirtmek istedim zannedersem oda bir smaç yarışmasıydı... |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 16/06/2005 : 17:30:00
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Ağabeylerim, kardeşlerim. AI dir, Ray Ray dir, J-Rich tir anladıkta RIP nerden çıkıyo yaw? Tabii sizin zevkinize karışmak istemem ama Richard Hamilton NBA'de bir ilk 100 yapılsa zor girebilecek bir oyuncu. Belirttiğimiz oyuncularla alakası yok.
NOT: Detroitli olmama rağmen bunları söylüyorum. RIP bi AI, J-Rich veya Ray Ray asla olamaz.
Ama bu oynatacağı sisteme bağlı.Mesela Hamilton Utah'ta büyük iş yapar, çünkü onların oyununun ana felsefesi 2 numaralı oyuncunun Screen'lerde çıkıp 2'lik sallaması.Fakat aynı Rip San Antonio'da birşey yapamaz. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/06/2005 : 17:44:08
|
alıntı: Erci-e@Hanzo tarafından yazılan:
Pardon Yanlış yazmışım oraya richard hamilton bir şeyde şampiyom olmuştu neyse işte onu belirtmek istedim zannedersem oda bir smaç yarışmasıydı...
Detroit Pistons ve dolayısıyla RIP geçen yıl Playoffs Şampiyonu olmuşlardı. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|