Barney-Taş DEvri'nden geliyor işte.Bir kerede okulda yıh yıh dedim.Adım barneye çıktı
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
counter strike nin ilk çıktığı yıllardı... o zaman herkes değişik nick ler kullanıyodu yok tayfurbaba orhanbaba... falan filan bende dedim kendi kendime benimkide atlayanbaba olsun :)))) ayrıca bu konu bi ara gündeme gelmişti yalnış hatırlamıyosam...
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
benim nick warraft 3 teki bir heronun adı. demon_hunter. ayrıca battle.net te we waxxi de de adım aynıdır. ama DeMoN___HuNtEr dır. yani 3 çizgili
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...