AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 lakaplar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 17/06/2005 :  13:24:26  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Barney-Taş DEvri'nden geliyor işte.Bir kerede okulda yıh yıh dedim.Adım barneye çıktı

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

muntakki
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 17/06/2005 :  19:08:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim nickkim kafadan sallama
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 17/06/2005 :  19:42:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
interde 11 numara oynayan Sinisa mihajlovicin bas adı ve numarası
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 17/06/2005 :  19:56:02  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
counter strike nin ilk çıktığı yıllardı... o zaman herkes değişik nick ler kullanıyodu yok tayfurbaba orhanbaba... falan filan bende dedim kendi kendime benimkide atlayanbaba olsun :)))) ayrıca bu konu bi ara gündeme gelmişti yalnış hatırlamıyosam...

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 17/06/2005 :  20:44:23  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim nick warraft 3 teki bir heronun adı. demon_hunter. ayrıca battle.net te we waxxi de de adım aynıdır. ama DeMoN___HuNtEr dır. yani 3 çizgili

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000