|
| Yazar |
Konu  |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 18/06/2005 : 01:17:28
|
Benimkinin de kendimce bir anlamı var fakat şimdi uzun uzun anlatıp edebiyat parçalamayayım gece gece . Kısacası "iyi olan yerde kötü de bulunur" ile yakın anlamda... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
eagleHOME
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 18/06/2005 : 12:26:56
|
| banada okulda hep famerra diyorlardı |
 |
|
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 18/06/2005 : 12:35:55
|
| Benimkisi yazdıım hikayelerdeki karakterin lakabı. Kısa hikayeler yazardım bi aralar, orda demi-god bi guardian wardı(isimsiz), halk böle hitap ediodu. karakter çok gözel olmuştu(çok hoşuma gitmişti benim de) ordan kaldı öle. Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
|
mamaluj
Üye

İleti 56 |
İletim - 18/06/2005 : 14:57:51
|
| Abi ben çok komik ya ben küçükken hep böle manyaq isimler bulurdum onlarla oynardım falan 'mamaluj'da orda gelio hatta daa war ==papaluj,maminov,löbül,gogoş :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
!...SaGoPa KaJmEr..! |
 |
|
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 18/06/2005 : 15:11:19
|
| Benimki 7 yaşımdan kalma!!!! O zmanalar interneti hiç bilmiyorum, bi abi "Hadi gel sana e-mail alalım" dedi, "iyi" dedim ve bilgisayarın başına oturduk.Önce o abi yahoo'dan oyunlara girdi, bir-iki el domino oynadı, sonra çıktı. Ama ben orada nicki zeggy olan birini görmüştüm(belki de sadece aklımda öyle kalmıştı). Neyse, benim e-maili alırken "acaba aynı nickli iki kişi olunca ne oluyor" düşüncesiyle zeggy_557 yazdım. Bu nickten başkja birisi yokmuş, öyle kaldı ondan sonra... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|