AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Formula 1 ABD GP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 20/06/2005 :  14:05:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet 19 haziran aksamı amerikada yapılan formula 1 yarısında inanılmaz olay yasandı michelin kullanıcıları ısınma turundan sonra pit e girdiler ve yarısmadılar nedeni fia yla ilgili bir sorun galiba bazılarıda amerika michelinlere guvenlık vermedı dıyor tam bılmıyorum ama dun sadece 6 araba yarıstı yani bridgestone kullanıcıları ferrari jordan ve minardi takımları pistteydı 1nci michael schumacher 2nci barichello olurken seyircilerin protestosu vardı sahaya petsise bira gibi maddeler attılar gercekten cok ılgınc bir yarıstı

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 20/06/2005 :  18:01:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak cuma günkü antreman turlarında Toyata pilotu Ricardo Zonta'nın sol arka lastiği 13. oval virajda patladı.Aynı sorunu cumartesi günkü antrenman turlarında Ralf Schumacher'de yaşadı.Bunun üzerine michelin bu lastiklerle yarışmanın güvenli olmayacağını öne sürüp cumartesi gecesi 1 kargo uçağı ile her takıma yeni set lastikler getirdi.Ama FIA'nın kuralları cumartesi günkü sıralama turlarının ardında lastik değiştirmeye izin vermiyor.Bu nedenle takım patronları pilotların hayatını tehlikeye atmamak için pilotları yarştırmama kararı aldı.

Sadece bridgestone kullanıcıları olan 3 takım(Minardi, Jordan ve Ferrari) ve 6 pilot start aldı.Doğrusunu söylemek gerekirse yarışı izlerken uyudum.Sadece kutlamaları seyrettim.Gerçekten büyük bir trajedi yaşandı.Bundan sonra F1'in geleceği merak konusu....
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 22/06/2005 :  14:58:25  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En katı kuralları olan spor F1, eh sanisede milyon dolarlar söz konusu olunca bence normal sonuçda bu şekilde oluyor, asıl ilginç olan bu adamlar yarıştan günlerce bazen haftalarca önce gidipherşeyi kontrol ediyorlar, neyse ben zaten ferrari ve dolayısıyla bridgestone taraftarıyım yarış zevkli olmasada sonuca sevindim :), jean todd tilki adamdır yine stratejide kazanmanın yollarını bulacaktır

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000