AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 F1 Gündemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/07/2005 :  21:38:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ülkemizde F1 uzun yıllardır heyecanla seyrediliyordu ve şu yarış bizdede koşulsa... tüm tanıdıkların en büyük dileğiydi. Ve bu sene bu dilek gerçekleşiyor ama F1 gündemi ülkemde müthiş bir kan kaybı içerisinde.
Geçen yarışlara baktığımızda F1 son yıllarda olmadığı kadar heyecan verici ama nedense bizde bu heyecanı görmek mümkün değil. Bunun sebebi sizce nedir? Ben kendi adıma bunu açıklayacak bir neden bulamıyorum. Belki kanal değişikliği buna sebep olmuş olabilir diyorum ama onunda bu kadar etkili olması bana saçma geliyor....

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 10/07/2005 :  22:33:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kanal değişikli büyük bir etken(Hem olumlu yonde hemde olumsuz)

Öncelikle şunu söylemeliyim cnntürk 5 tane reklam alıyor yarışta bu normal ama bu reklamların süresi neredeyse ntv'dekinin 2 katı...Ayrıca reklam zamanlarını ayarlayamıyorlar...Yarış lideri ve 2.'si aynı anda pite girerken(Kanada Montoya - Alonso) reklam verildiği nerede görülmüş...Son olarak yarıştaki virajların adlarını söylemekle yarış anlatılmaz(Bakınız monaco)...2 seneden beri F1 seyreden bir insan o virajlara giriş ve çıkış apekslerini bile bilir...

Olumlu yanı ise formula 1 hakkında yapılan pitstop ve damalı bayrak adlı programlar...Kanal F1'e önem veriyor bu belli ama çok tecrübesizler temel sorun bu...

Ülkemizde F1'e olan ilginin azaldığı bir gerçek tabiki...Kaçımız 17 Temmuzda D.Coulthard'ın boğaz köprüsünden bir geçiş yapacağından haberdar...Umarın bu durgunluk ve ilgisizlik İstanbul'daki yarıştan sonra kırılır...Çünkü çok güzel ve sene boyunca birçok motorsporu organizasyonunun yapılacağı bir pist...

Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 20/07/2005 :  13:00:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence türkiyedeki yarıştan sona herkes ilgilenir çünkü türkiye basketbol takımı avrupa 2. si olmadan önce pek duyulmuyordu ama sonra büyük ilgi gördü
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/07/2005 :  12:22:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyide yarış güzel ülkeme gelmeden önce ilgi daha büyüktü. Sanırım ilginin arması için bir Türk pilotun f1'ba başarılar kazanması lazım (:
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 22/07/2005 :  14:03:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Can Artam'ın şu anda Türkiye gp'sinde Minardi ya da Jordan takımlarından biriyle cuma günü antremanlara ya da yarışa çıkma olasılığı var...Şu anda bu girişimler devam ediyor...

Tabi bir minardi ya da Jordan ile ne kadar basarı kazanılabilir o şüpheli...
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 23/07/2005 :  17:08:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
inşallah dediğin olur eğer Can Artam başarılı olursa siz o zaman heyecanı görün.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000