|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/06/2005 : 08:46:30
|
Naruto, Basilisk, Ichigo %100, Bleach, Berserk....... Anime izleyeniniz, bileniniz, takip edeniniz var mı? Koleksiyoncu bir animeci olarak 200 GB'ye yaklaşan arşiv tutuyorum ;) Bilen varsa tartışalım ne bileyim tanışalım :) |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 22/06/2005 : 23:49:43
|
Pek anlamam animeden fakat bir arkadaşım sayesinde birkaç tanesini izledim ve oldukça keyif aldım. Kite'ı, Spriggan'ı, Animatrix'i falan izledim fakat henüz kimseyle tartışmaya girebilecek seviyede değilim . |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 23/06/2005 : 19:11:39
|
Ohooo, Haso hocam tam benim kafadan. :) Ayıpsın izlemez sevmez olurmuyuz. Ben biraz daha komedi-klasik takılıyorum. Love Hina, Sailor Moon, Kimagure Orange Road, Ghost in the Shell... Akira ve daha ismini sayamadığım bir kaçı daha var. Pek arşiv denemesede henüz hepsini izleyebilmiş değilim. Ama işler yoluna girsin arşiv yapcam kararlıyım. Aslında böyle bir başlık açmayı bende düşünüyordum ama pek rağbet göreceğini (yani oyunsitesi forumlarına üyelerin pek ilgileneceklerini) sanmıyorum. Yine de gel şöyle bir şey yapalım. Bu başlık altında haberleri, yeni projeleri vs. yazalım. Anime&Manga konuları burada sabitleşsin. İlgi gösteren olmazsa güncellemeyi keseriz, olur biter. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 23/06/2005 : 19:18:22
|
bir zamanlar pokemon seyrederdim |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 23/06/2005 : 23:12:42
|
alıntı: PUMA tarafından yazılan:
bir zamanlar pokemon seyrederdim
Valla konuya süper bir yorumla girmişsin.... Adam anime diyor çizgi film değil.... Bilmiyorsan biraz açıklayayım, anime genellikle büyüklere hitap eden konulu ve hepsinden önemlisi çok kaliteli sinema filmleridir :)
Anime konusunda çok fazla bilgili olduğum söylenemez ama elimde 10 taneye yakın kaliteli Japon animesi var. Hassoo kadar geniş bir arşivim yok ama kaliteli animeleri izlemeyi severim. Bugüne kadar en beğendiğim anime Ghost ın shell ikilemesidir (: |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 23/06/2005 : 23:37:35
|
Anime tarzı, sadece konu itibariyle ve hitap edilen kitleyle şekillenen bir tarzdan ziyade çizimle de alakalı, büyük gözler, abartılı saçlar, değişik giyimler. Her ne kadar japonlar değil dese de, biraz kendi mizaçlarını değiştirmek için bu tarz bir çizim var. Kısık gözleri olan bir millete nazaran çocuk kafası kadar gözler çizmek, genel olarak siyaha çalan saçlardan uzaklaşıp pembe, mor gibi renklerinde bulunduğu renklendirmelere gitmek. Bu açıdan pokemon da bir animedir ama animenin kötü bir ürünü olduğunu söyleyemeyiz, çocuklara yönelik, fabrika tarzı çizim stüdyolarından çıkan daha ticari ve tv kaygılı çizimlerdir. Ghost in the shell gibi filmlerle kıyaslama yapılması bu açıdan çok doğru değildir, sonuç olarak walt disney de çizgi film yapıyor, eli kalem tutan da, kıyaslama doğru olmaz.
Arşiv olarak toplamaktan ziyade izleyip geri vermekteyim ama Ninja Scroll u tavsiye edebilirim. Klişe bir konu ama aksiyon dozajı gayet yerinde. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|