|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/06/2005 : 00:48:56
|
Anime filmleri severim, daha doğrusu izlemek isterim ama ne yazık ki sadece Ghost in the Shell ve Appleseed'i izledik. GitS iyiydi ama Appleseed için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çizim olarak oldukça kaliteliydi ama karakterlere istedikleri duyguyu yansıtamamışlar. Film boyunca, en duygusal sahnelerde bile, odun olabilmeyi başaran yetenekli karakterlerle karşılaşıyoruz. Konu olarak da sağlam sayılabilir ama o kadar olayı iki saate sığdırmak için kısa kesip hiçbir şeyden bir tat alamamamızı sağlamışlar. Yine de bol zamanı olan anime hastaları, sırf çizimleri için, izleyebilir. Ama ben 10 üzerinden 6 puan veriyorum :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/06/2005 : 00:53:06
|
Animelerdeki o "büyüleyici" havayı çok seviyorum gerçekten. Bambaşka bir keyif veriyorlar insana seyrederken. Ama takip edememe gibi bir sıkıntım var. En son Animatrix'i izlemiştim maalesef.
HASSOOO, Red Baron serisi var mı elinde? Varsa atlayam gelem Ankara'ya  |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/06/2005 : 01:37:56
|
Hocam Red Baron yok maalesef...
Yeni başlayanlar için Full Metal Alchemist'i öneririm, 51 bölüm; gelmiş geçmiş en iyi üç animeden biridir kanımca, Naruto falan hikaye...
Evet, anime bir çizim stili, hocama katılıyorum, Japonlar kendilerini farklı çiziyorlar. Mesela animelerde en uzun boylu karakterler "hero" olurlar, ve çoğunlukla Tenma-chan'ın tabiriyle (School Rumble) "flatten chest" olan Japonlar nedense animelerde chestleri büyük büyük çizerler :D
Yeni haber olarak hocam, Basilisk serisini izlemenizi tavsiye ederim. Bol aksiyonlu bir anime, ne yazık ki sadece 13 bölüm.
Yeni başlayanlara tavsiyelerim:
Aksiyon-Macera: Full Metal Alchemist Komedi: Love Hina, School Rumble Duygusal: Elfen Lied Felsefi (yani kafa karıştırıcı diyeyim): Serial Experiment LAIN
Bu arada koleksiyon 50 küsür seriyi geçti, sağdan soldan bulabileceklerimle bayağı bir artıyor :) :)
Movie olarak da maalesef Ghost in the Shell'leri izleyemedim :( Ama Appleseed'i beğendim ben, fakat doğru, 3 boyutlu karakterlere duygu verilemiyor henüz...
Film istiyorsanız Final Fantasy Advent Child var, yeni henüz, ben de izleyemedim...
Haftaya üni'deki bir avuç animeci ile beraber gösterimimiz var, büyük ihtimalle Hellsing izleriz, gelebilecek olan varsa beklerim (Ankara)
Anime bilenlerin olduğunu bilmek güzel yaw :) :) |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 24/06/2005 : 15:18:23
|
Sevgili Hassoo hocam (biraz yağ yapalım) sendeki animelere talibim... Valla o kadar çok olduğunu söylemeyecektin sen kendin kaşındın :) Nasıl yaparızı konuşalım.... |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 24/06/2005 : 15:29:38
|
alıntı: Rappier tarafından yazılan:
alıntı: PUMA tarafından yazılan:
bir zamanlar pokemon seyrederdim
Valla konuya süper bir yorumla girmişsin.... Adam anime diyor çizgi film değil.... Bilmiyorsan biraz açıklayayım, anime genellikle büyüklere hitap eden konulu ve hepsinden önemlisi çok kaliteli sinema filmleridir :)
Anime konusunda çok fazla bilgili olduğum söylenemez ama elimde 10 taneye yakın kaliteli Japon animesi var. Hassoo kadar geniş bir arşivim yok ama kaliteli animeleri izlemeyi severim. Bugüne kadar en beğendiğim anime Ghost ın shell ikilemesidir (:
anladım şimdi sağol |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|