|
| Yazar |
Konu  |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 04:08:16
|
| duncan gibi adamsan ve beklentileri verebildinmi dersen hayır, biz jordanın tek başına bir maçı nasıl götürdüğünü seyrettik, onu geçin abdul jabbar denen adamın tek başına celtics i devirdiğinide gördük, halbuki larry birrd ilk yıllarına ve kaybetmelerine rağmen mvp olmalıydı, çok uzak değil, iki sene öncenin all starında t mac i hatırlayın, nasıl kaybetmişti eğer kazanan takımdan biri seçilecekse mvp duncandır, bana göre billups tı, ama kazanan herzaman haklıdır |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 04:17:33
|
| geçen senenin çaylağı kim seçildi peki, adaletli yaklaşalım final oynayan ve nba deki ilk sezonunda parmağına yüzüğü takan memo neden şeçilemedi acaba, yada ondan önce final oynayan hedo, siyaseti çok severim ve ilği alanıma girer ama spora bulaştımı tiksinmek kelimesi biraz hafif kalıyor, gino gibi adamı seçmemelerinini altında biraz siyaset birazda ticaret yatıyordur, bu sözlerim duncan ı küçültmek için yazılmadı, aksi hakde ilk msg ile çelişirdi ama birazda ince düşünmemek elde değil... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 02/07/2005 : 13:58:45
|
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
duncan gibi adamsan ve beklentileri verebildinmi dersen hayır, biz jordanın tek başına bir maçı nasıl götürdüğünü seyrettik, onu geçin abdul jabbar denen adamın tek başına celtics i devirdiğinide gördük, halbuki larry bird ilk yıllarına ve kaybetmelerine rağmen mvp olmalıydı, çok uzak değil, iki sene öncenin all starında t mac i hatırlayın, nasıl kaybetmişti eğer kazanan takımdan biri seçilecekse mvp duncandır, bana göre billups tı, ama kazanan herzaman haklıdır
Ben de bilim, sanat ve kültür her dalına parmak basmış adam neden NBA'le ilgilenmiyo diye yakınıyodum..  Ben Ben Wallace'ın NBA olmasını istiyodum. Geçmiş yıllarda böyle birşey birkez yapılmış. Kazanamayan takımın oyuncusuna MVP ödülü verilmiş.. Bu nedenle çoğumuz MVP'nin kazanan takımın oyuncusuna verildiğini sanıyoruz. Ama öyle olmuyor. Uzun uzun anlatmaya gerek yok üstün bir perfonmans gösteren oyuncuya da veriyolar.. Duncan bekleneni veremedi. Ancak buna rağmen kendi takımının ve sahanın en iyi istatistiklerini yakalayan oyuncu oydu. Durum öyle olunca ve Duncan'ı final serisinde 3. MVP'liğini alan 3. oyuncu (sanırım..) yapmak uğruna onu MVP yaptılar. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 16:59:19
|
| Benim görüşüm 2 savunma takımının finalinin beklenenin çok gerisinde olduğudur. Hal böyle olunca en iyi savunmacıyıda en iyi oyuncu seçmek normaldir. Bana görede sahada bunu en fazla hakeden kişi kesinlikle Ginobili ama özellikle bir önceki maçtaki takım performansı bu ödülü kazanmasını engelledi. Yenildikleri maçta en diri oyuncu oydu ama takım arkadaşlarının performanssızlığı yüzünden çok başarılı bir maç çıkarma şansını kaybetti. |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 02/07/2005 : 22:53:43
|
bence duncan herşeyi hak ediyor adam spursun tarihine yön verdi sizce duncan olmasaydı, spurs şampiyon olabilirmiydi şampiyonluğu bırak playofflara girebilirmiydi bence giremezdi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|