dayanamadım actım bu topic i cunku akıl almaz seyelr yazıyorsunuz alemin en iyi starateji oyunu generals falan diye kaldıramıyorum arkadaslar boyle seyleri...
yasınız cok mu kucuk cok mu cahilsiniz internete sorf hiçmi yapmıyor hiç mi arkadaslarınızla muhabbet etmiyorsunuz..oyundan anlamıyorsanız bir anlayana sorun...
hak edene hak ettiği değeri verin en eyi kendini odulleri ile uzun sure oynanabilirliği ile kanıtlar... 10 sene oldu 10 cocuktum ben basladığımda hala oyunuyorum oynadıkca....ahhh ama duygular anlatılmazki...
Neden bu kadar abarttığını anlayamadım. Herkesin görüşü farklıdır. Tamam, Starcraft gerçekten çok iyi oyundu ama ben de en iyi Strateji olarak Civilization'ı söyleyebilirim Starcraft'tan önce (Aha bir Avaris daha çıktı :)).
lord_deniz çoşmuşsun gene ehehe . Herkesin kendi zevki... İsterse dünyanın en iyi oyunu olsun kime ne? Ben de Starcraft & Warcraft hayranıyım. Ama sevmeyenlere de birşey diyemem. Starcraft'ın çok iyi bir RTS olduğu gerçek. Ama stil olarak bir çok kişiye göre olmayabilir.
Bu arada Civcivler , yani Civ diyen arkadaşlar, Civ 1'den beri başka hiç Civ oynamadığım için fazla bir yorum getiremem ama, Civ'i genel Strateji kapsamında tamam da, RTS kapsamında yani Warcraft, Starcraft gibi oyunların arasında mukayese etmek pek doğru olmuyor sanırım. Baya farklı çünkü.