AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 ahhh nankör gençlik ahhhh (STAR CRAFT)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 29/06/2005 :  11:00:10  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dayanamadım actım bu topic i cunku akıl almaz seyelr yazıyorsunuz alemin en iyi starateji oyunu generals falan diye kaldıramıyorum arkadaslar boyle seyleri...

yasınız cok mu kucuk cok mu cahilsiniz internete sorf hiçmi yapmıyor hiç mi arkadaslarınızla muhabbet etmiyorsunuz..oyundan anlamıyorsanız bir anlayana sorun...

hak edene hak ettiği değeri verin en eyi kendini odulleri ile uzun sure oynanabilirliği ile kanıtlar... 10 sene oldu 10 cocuktum ben basladığımda hala oyunuyorum oynadıkca....ahhh ama duygular anlatılmazki...

lütfen goz atın sayfanın assagılarına dogru

http://www.blizzard.com/inblizz/awards.shtml

"blizzard sen bizim herşeyimizsin!!!"

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 29/06/2005 :  11:55:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi haklısın aslında ama bir haebr duydum blizzard oyunun yenisini yapmak için bir grup topluyormuş bunun doğruluk payı var mı????
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 29/06/2005 :  12:00:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Neden bu kadar abarttığını anlayamadım. Herkesin görüşü farklıdır. Tamam, Starcraft gerçekten çok iyi oyundu ama ben de en iyi Strateji olarak Civilization'ı söyleyebilirim Starcraft'tan önce (Aha bir Avaris daha çıktı :)).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/06/2005 :  13:20:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elbette, Civ denir önce... Yok illa ki ilk olan diyorsak herkesi Warcraft'ı sevmeye zorlamamız gerekir, ilk harbici rts o çünkü...

Ama elbette gerçek strateji Civ'dir ;)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 29/06/2005 :  13:52:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Warcraft'tan önce Dune 2 derim ben her zaman :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 29/06/2005 :  15:59:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki, Warcraft 1 mi önce idi Dune 2 mi? :)

lord_deniz çoşmuşsun gene ehehe . Herkesin kendi zevki... İsterse dünyanın en iyi oyunu olsun kime ne? Ben de Starcraft & Warcraft hayranıyım. Ama sevmeyenlere de birşey diyemem. Starcraft'ın çok iyi bir RTS olduğu gerçek. Ama stil olarak bir çok kişiye göre olmayabilir.

Bu arada Civcivler , yani Civ diyen arkadaşlar, Civ 1'den beri başka hiç Civ oynamadığım için fazla bir yorum getiremem ama, Civ'i genel Strateji kapsamında tamam da, RTS kapsamında yani Warcraft, Starcraft gibi oyunların arasında mukayese etmek pek doğru olmuyor sanırım. Baya farklı çünkü.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000