AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GEÇEMEDİM DİYOSAN YARDIM EDELİM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 34

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/09/2005 :  09:13:54  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
End of the line 'da itfaiyeyi takip ediyorum kardeşimi yakalıyorum arabaya alıyorum. Sonra itfaiyeyi tekrar takibe geçiyoruz. Bu sefer arabayı kardeşim kullanıyor, ben ateş ediyorum. Ama sorunum ben nişan aldığım halde ateş edemiyorum. Silahım çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

gorki
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 02/09/2005 :  11:40:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
groove street deki ailelerden çete üyeleri oluştur bölümünü nasıl geçecem yardım edermisiniz...tren istasyonunun orada 3 tane adam bekliyor onları nasıl çete üyesi yapacam birde kafasında sarı bant olanlar var onlarıda nasıl çete üyesi yapacam.TAB+G veya silah doğrultup G yapmak bir işe yaramadı
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 02/09/2005 :  17:50:08  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
celikoglu007 tarafından yazılan:
motorsikletle ucağa biniyorum adamları öldürüyorum paraşütü alıyorum ama sonra neyapacağımı bilmiyorum ucaktan atlıyorum oyun bitiyor lütfen yardım edermisin

Arkadaşlar lütfen yardım amaçlı konulara bakmadan soru sormayalım.
celikoglu007 kardesim 'gta san adreas geçemediğiniz bölümler için yardım' konu başlığının 5. sayfasında cevap yazıyor.
gorki o sadece Grove Street Familes çetesi için geçerli.

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

minerva
Üye

İleti 16

İletim - 03/09/2005 :  17:05:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya lütfen yardım edin benim 3 sorum olacak
1. si bi ara oyunda bazı yerleri elegeçiriyordum çetelerle savaşarak sarı , yeşil yerlerdi (haritada) hatta benim bölgeme girice kırmızı olarak yanıp sönüyordu.neyse soruma geleyim o yerlerin hepsini elegeçirdim ama uzun bi zamandır oyunda haritada hiç öyle bişey göstermiyor.yani elegeçirdiğim yerler yok.ama bu yerler diğer çetelerinde değil.yani şu anda hiçkimsenin gözükmüyo haritada.haritada sarı,yeşil yerlerde yok

2. sorum dolar simgesi olan bi yerden görev alıyorum kumarhaneye gidip oradan pempe arabalı bi kızı takip ediyorum hatta bi ara simsiyah bi kostüm giyiyorum sonra kızın evinin önüne geliyoruz orda durmamı söylüyor sonra ne yapacağım anladığım kadarıyla kızdan anahtar gibi bişey çalacam ama nasıl

soru 3 ya aynı soruyu bi arkadaş daha sormuş ama cevap pek aydınlatıcı olmadı yani yapamadım hava alanında bi tur var motorla uçağa yetişmeye çalışıyorum ama uçak çok hızlı bi türlü yetişemiyorum açıkladığınız gibi sağ taraftan son gaz gidiyorum ama olmuyor işte ne yapmalıyım
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 03/09/2005 :  19:58:01  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1-normal.son adadaki bütün görevleri yap. sonra tekrar döneceksin ilk adaya (Los Santos) tekrar çıkacak onlar. önce Sweet'i hapisten alcaksın. evine götüreceksin. Sweet'in görevlerini yap. çünkü onun görevleri birkaç yeri almak. sonra kalan yerleri alırsın.
2- kızın pembe arabasını patlatacaksın. sonra kırmızı daireye geleceksin.
senin yapacağın bişey kalmıyo.
3-motor kontrolüne geçmeden gaza bas. ajanlardan kurşun yemeden uçağın sağından git çöl olduğu için biraz yavaş olcak o yüzden çok dönme sağında bekle bidon tam indiğinde rampdan çık. bidonlar inecek dikkat et! silah kullanma. yumruk, sopa, testere gibi şeyler kullan ajnları öldürmek için. iki aradaki ajanları öldürten sonra arada dur bekle. bidonların hepsi indiğinde silah kullanabilirsin. paraşütlü adamı vur. sonra 2-3 adam gelecek onları öldür.uçağa uzaktan kumandalı bomba (Remove Explosion) yerleştir. silahçıda alabilirsin (ammu-nation) paraşütü sırtına koy silah değiştiriken koyarsın. direk rampaya gel ilerle gerisi vidyo. paraşütü açmayı unutma vidyo bitince.

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 34 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000