AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GEÇEMEDİM DİYOSAN YARDIM EDELİM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 34

minerva
Üye

İleti 16

İletim - 04/09/2005 :  14:24:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok sağol yardımın için
ama şu motorlu turu geçemedim hala en azından 20 kere denedim ama olmuyor.hatta sorun bike skillin düşüklüğündedir diye onuda maksimun yaptım yinede olamdı.dediğin gibi kurşun yemeden en sağdan gidiyorum yön tuşlarınada hiç dokunmuyorum motor yavaşlamasın diye ama olmuyor bi türlü uçağın hızına yetişemiyorum.acaba başka görevleri yapıptamı onu oynamalıyım.lütfen bi yol gösterin.
bide bazı arkadaşlar basket falan oynuyomuş vede kız arkadaşlarına hediye alıyomuşsun onlar nasıl oluyor.bi anlatırsanız sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

executioner
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 05/09/2005 :  14:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
motorda daha çok hızlanmak için sürerken (w ya basarken) arka arkaya çoook hızlı bi şekilde yukarı yön tuşuna bas. eğer uzun aralıklarla basarsan cj ayağa kalkar.

Hayatın ritmini tutmak istiyorsan bateri çal!
Sayfanın En Üstüne Git

eczacım
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/09/2005 :  16:40:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BİRAZ ABES KAÇACAK AMA DAHA YENİ OYUNUYORUM GTA VİCE CİTY DE HELİKOPTER KULLANMA HİLESİ VARSA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Sayfanın En Üstüne Git

musti5555
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 19/09/2005 :  17:57:43  Bilgileri Göster  musti5555 için bir AOL İletisi Gönder  musti5555 için bir ICQ İletisi Gönder  musti5555'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  musti5555 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
eraykose90 tarafından yazılan:

hey millet geçemediğiniz bölümleri yazın yardım edim

benim geçemediğim yer s,r ya r deki görev gözlüklü bi tana adamla arkasında yük dolu bir araba ile gidiyon sonra sana eve gir diyo sonra yukarı çıkıyom orda yeşil işartle gösterilen kutuyu alıyom sonra tam kapıdan çıkarken bi tane adam bişeler diyo görevi kazanamıyom

mustiiiiii
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/09/2005 :  18:16:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adı ne görevin inan bişey anlamadım kim o gözlüklü adam şişman mı yani Smoke mu kim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 34 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000