|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/07/2005 : 14:27:34
|
Üyeliğini sıfırlamadım, mesaj sayını sıfırladım. Bu bir uyarıydı, bir dahakine üyeliğini de kilitlerim.
Elime bir şey geçmedi, sadece gerekeni yaptım. Esasında gereken üyeliğin iptaliydi de, neyse. Ayrıca üyeler kurallara uyduğu sürece hiçbirinin korkmasına gerek kalmaz, ki şu an bile korktuklarını sanmıyorum. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 08/07/2005 : 16:39:00
|
| kitler valla editördür kendisi kitlerim dedimi kitler, aslında senin mesaj sayın verdiğin linkteki resim yüzünden eksiye bile düşerdi de üstüne üyeliğinde giderdi, bide kalkmış yok onuda yapsaydın bunuda etseydin diye afra tafra yapıyorsun, gs liler ile fb liler barışsınmış, yazılan mesajdanna anladığın zeka seviyeni belli etti zaten bunun üstüne ne söylesem boş ???? |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
slimshady
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 08/07/2005 : 17:04:13
|
| AFERİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
 |
|
|
kingarthur
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 08/07/2005 : 17:15:16
|
ya bence slimshady haklı....
ya cocuk cok acık tartısma yaratmak istememis..siz baslatmıssınız..
burası spor bolumu 'barıstırma' bolumumu mu????
bence konuyu acan suclu... hem cocugu sucluo... cocuk mesaj sıfırlamasından yakınıo..
ama rappier ilk mesajını niye buraya yazıosun dio... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/07/2005 : 18:49:27
|
| Ya ben de oturmuş mesaj yazıyordum sana. Çocuk mu var sizin karşınızda? İkinizin de IP numaraları aynı. Her iki üyeliği de kilitliyorum. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|