Arkadaslar hickimse psychic-doom oynamıyomu? Ben onu oynuyorum ve cok zevk alıyorum.Bu oyun boyle 2 ayda kapanacak bir oyun degil.Level cok normal atlanıyor.Ve dunyanın her yerinden oyuncu var.Bazen kızlara bile rastlıyorum.Cok oyuncu var canınız hic sıkılmıyo bence hemen oynayın.WWW.PSYCHİC-DOOM.COM dan indirebilirsiniz.
Arkadaslar hickimse psychic-doom oynamıyomu? Ben onu oynuyorum ve cok zevk alıyorum.Bu oyun boyle 2 ayda kapanacak bir oyun degil.Level cok normal atlanıyor.Ve dunyanın her yerinden oyuncu var.Bazen kızlara bile rastlıyorum.Cok oyuncu var canınız hic sıkılmıyo bence hemen oynayın.WWW.PSYCHİC-DOOM.COM dan indirebilirsiniz.
şu siteleri bi düzgün yazın yaa bir şey anlaşılmıyo nedense ya bizim kafamız geri bi şey anlamıyoz yada siz bilerek yazmıyorsunuz gıcıklık olsun diye
İnsan Kendisini Anlayamadan,Başkasını Anlayamaz!!!
ben genellikle ogame ve omerta oynuyorum ogame ii gidio filo felan kurdukda omerta...
bide www.hattrick.org u tavsiye ederim kendi takımınızı kuruyosunuz oyuncular sahte ve sşz seçemiyosunuz yinede deneyin derim Türkiye VI.716 ligini birinci olarak bitirdim ve bir oyuncum U-20 adayı
Dark Throne deneyin bence oynaması kolay www.darkthrone.com. Bugün ogame'de bir adam dalmış 2000 puan düşmüşüm(bütün filo gitmiş)başınıza böyle birşey gelince tepeniz fırlıyor, çileden çıkıyorsanız(bana öyle oldu çünkü:) Dark Throne oynayın.Askerleriniz ölmüyor.Ama şehriniz belli bir puan üzerinden hasar alıyor.İlk başta ''ne kolay oyunmuş bu''gibi tepkilerde bulunabilirsiniz ama oyunda keşfetmeniz gereken çok şey var.
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow