| Yazar |
Konu  |
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 31/07/2005 : 12:06:18
|
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
İnşalah yarın ts şu rum takımını yener ve ardından rangers'ıda geçip gruplara kalır Evertom maçıda her fırsatta Türkiye'yi ve Türkleri kötüleyen BBC ye kapak olsun
thakki1 sana katılıyourm.şu ts rumları bi yense nası kıpkırmızı olur rumlar merak ediom   |
 |
|
|
DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109 |
İletim - 31/07/2005 : 14:26:54
|
bence hiçbir takım bir başarı gösteremez çünkü 4 büyüklerin hiçbiri ne iyi bir transfer ne de iyi bir değişiklik yaptı.... |
***DEVİL*** |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 01/08/2005 : 10:38:01
|
alıntı: DevilCezar tarafından yazılan:
bence hiçbir takım bir başarı gösteremez çünkü 4 büyüklerin hiçbiri ne iyi bir transfer ne de iyi bir değişiklik yaptı....
appiah ve ailton sence iyi transfer değil herhalde, ikisinide uzun yıllardır seyrediyorum, appiahı everton maçında izledinmi, 58 dakika oynadı tribünleri mest etti, ailton yıllardır bundesliga da senede ortalama 25 gol atıyor, werder bremen ve shalkede son iki senede neler yaptı farkında değilsin sanırım, iliç için birşey söylemek istemiyorum çünkü bilmediğim bir oyuncu cevat prekazinin tavsiyesi ile almışlar, trabzonun aldığı brezilyalı kaleci için alex ve nobre iyi bir kaleci demişler gerçi brezilyadan hiçbir zaman iyi kaleci çıkmadığını düşünüyorum, buna dida ve taffarelde dahil ama defansa aldıkları adam rum takımıyla yaptıkları maçlarda iyi bir oyuncu gibi gözüktü, son 2 golü o eleman çıktıktan sonra yediler, ayrıca biraz takımlarınıza güvenin artık |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 01/08/2005 : 12:01:59
|
Meseleye malum sebeplerden dolayı dahil olmayı düşünmüyordum ama burada bir iki şey söylemeden geçemeyeceğim. Öncelikle takımlarımıza güvenmeliyiz ama bu güveninde bir dayanağı olması gerekir. Şimdi son döneme bakıldığında hiçbir takımın başarı denebilecek hiçbirşeyi yok. Ben takımları teker teker ele almak istiyorum.
Öncelikle TS'li bir spor sever olarak orada alınan sonuçtan sonra turu geçsek ne olurki diyenlerdenim. Nedeni çok basit. Bir maçta yenilebilirsin, takım bir maça göre değerlendirilmez. Ama TS'un oynadığı futbolun umut verdiğini düşünmüyorum. Annemizin liginde tüm ligi Fatih, Gökdeniz ve Yattara ile geçirebilirsiniz ama Avrupa öyle değil. Hele birde Gökdenizin dış maçlardaki nedeni bilinmeyen formsuzluğunuda hesaba katarsanız 3-1'lik yenilgi süpriz bir sonuç değil ve oynanan futbol ilerisi için hiç umut vermiyor.
GS uzun yıllardır Avrupa yükünü tek başına taşıyordu ve bir yerlerde bitmesi gerekiyordu ve bana göre 2 sezon önce bitti. Şunu belirtmekte yarar var eskiler ne güzel söylemiş 'ESKİYE RABET OLSA BİT PAZARINA NUR YAĞAR' diye. Bence GS başarılarının ardından takımdan ayrılan eskilere yeniden kapılarını açmayacaktı. 2000 yılındaki başarı kazanıldıktan sonra takım içinde yeni bir yapılanmaya gidilmeliydi ama bu hala yapılmış değil. Güzel ülkemde başarıya doymuş futbolcularla birşey yapamazsınız. Bunun en büyük örneği Hasan ŞAŞ... Adam daha kaç yaşında bir Uefa kupası ardından birde Dünya şampiyonasındaki başarıdan sonra adını duyanınız varmı ??? Yeni teknik direktör oyun planını Hasana göre kuruyormuş (gazete haberi). Eğer öyle birşey yaparsa GS'ın sonu hem Avrupada hemde ligde hüsran olur, belirtmedi demeyim.
FB konusunda söyleyebileceğim tek şey tek tek yıldızlarla takım olunmaz. FB her sene en flash transferleri yapar ama Avrupada dişe dokunur bir başarısı yoktur. Avrupadaki futbol güzel ülkemdeki standartların çok çok üzerinde. Burada küçükler (hem maddi hemde kafa yapısı olarak) karşılarında FB'yi görünce neye uğradıklarını şaşırıyorlar ve o zaman yıldızlar çok işler başarabiliyor ama Avrupada kimse FB deyince yelkenleri suya indirmiyor. Sonrasında kollektif futbolla bizim yıldızları söndürüyorlar. FB'nin grubu belli değil ama kesin birşey söyleyeyim grupta bir İngiliz ve bir İtalyan olursa (takım farketmez) FB'nin gruptan çıkma şansı ancak %5 olur daha fazla değil.
BJK ise bana göre tam bir kapalı kutu. Onların Avrupada ne yapacağı belli olmuyor. Bazen çok iyi başlayıp bir anda bitiyorlar bazende çok kötü başlayıp yavaş yavaş açılıyorlar. Ama kesin olan BJK'ninde Avrupada başarısı yok ve bu güvensizlik yaratarak takım içerisinde bir handikap doğuruyor.
Bana göre 4 büyük yerine en azından 1 yada 2 Anadolu takımı Avrupaya gitmiş olsaydı daha iyi olurdu. hem onların maddi kaynakları açısından hemde sağlanacak başarı açısından (:
|
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 01/08/2005 : 15:30:31
|
yaw daha gruptaki takımlar açıklanmadan şans biçmeye başlamışsınız, geçen sene 9 puanla gruptan çıkamadık, 9 puanla gruptan çıkamazken porto 8 puanla bir üst tura çıktı, üstelik gruptaki lyon ş.liginin gizli favorisiydi, şimdi servetin gördüğü kırmızıya yanıyorum, 4-2 yenildiğimiz maç 91.dakikada 2-2 devam ediyordu, ingilizlere karşı ayrıca bir üstünlüğümüz var(takım bazında), fener manuyu 2 kez yendi biri deplasmanda, g.saray önelemede yine manuyu eledi, uefada 2 ingilizi yarıfinal ve finalde yenerek kupayı aldı, ts iki senedir iyi futbol oynuyor, henüz çok erken bir devrede maç yaptılar, daha adamlar dinlenemedi bile, birazda nasıl olsa bu takımı yeneriz deyip küçümsediklerini düşünüyorum, transfere gelince ben bir fenerbahçeli olarak, takımımdan memnunum, adam hem yıldız hemde görev adamı olabilir, appiah böyle bir transfer, gelmesi marcoyu müthiş rahatlatacak, az kaldı bakacağız yaralımı değilmi, üstelik son yıllarda aziz yıldırım gayet akıllı bir transfer politikası izliyor, fabiano dışında tamamı tuttu ve yararlı, son senelerde 4 büyükler içinde beşiktaş hariç genelde iyi transferler var, beşiktaş bir zamanlar fenerin yaptığını yapıup başarılı olmayı bekliyor ama zor, ailton bence tek iyi transferi, g.saray parasızlık yüzünden pek istediği adamları alamadı ama geçen sene herşeye rağmen iyi mücadele etti, bu sene ligde fener ve ts çekişecek gibi görünüyor, avrupada ise başarılı olacağız, zamanı gelince bu yazdıklarımı hatırlatırım... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|