|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 01/08/2005 : 19:44:51
|
Dostum bende aynı şeyleri görmek isterim. Kupa finalinde bir (hatta iki) türk takımını görmeyi istemiyorum diyen yalan söyler. GS'ın kupayı aldığı maçta FB'li ağızlar arsenali tutuyoruz deselerde gönüllerinden GS'nin kazanmasını istemedikleri konusunda beni kimse ikna edemez. Kaldıki aynı şey FB'ye olsa GS'lilerde destek verirlerdi. Bu destek açıktan olmasada kesinlikle verilirdi. Ama bazı gerçekler var... Ligimiz kaliteli bir lig değil. Bunun sebepleri belli ve çözümleride var ama uygulanıyormu?? hayır. Ve bu kalitesizlik Avrupada hep önümüze çıkıyor. Öncelikle çok çabuk motivasyonumuzu kaybediyor ve havluyu erkenden atıyoruz... Yabancılar öyle değil ve sadece bu özellik bile rakibin maça 1-0 avantajlı başlamasını sağlıyor. FB konusunda senin düşüncene katılmıyorum. Oradaki iki ülke ismini boşuna vermedim. Bu iki ülkedede takımlar çok disiplinli ve disiplinli takımlar kupalarda FB'yi hep bozmuştur. Ayrıca İngilizlere karşı üstünlükten bahsetmenin yanlış olduğu kanaatindeyim (: Manhester karşısındaki başarı otoritelere göre bir tesadüftür (: Ama güzel bir tesadüf ve umarım bu senede benzeri bir olay yaşanarak bunun tesadüf olmadığı kanısı uyandırılabilir. Son olarak bizimkilerin Avrupada başarılı olmalarını bende isterim ama mantıklı düşününce bunun olmayacağı gün gibi meydanda ): En azından annemizin liginde 4 büyükler dışında bir takımın şampiyon olması ihtimali ile bizim avrupada başarılı olma ihtimalimiz aynı seviyede diye düşünüyorum. Bu sene bana göre yapılabilecek en iyi şey turlar atlayarak takım ve ülke puanını yükseltmek ve biten GS mirasına bir parça birşeyler eklemek... |
 |
|
|
DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109 |
İletim - 01/08/2005 : 23:54:04
|
| ya bence 4 büyükler acil bir şekilde kendilerini toparlarlarsa hepsi 2.tura çıkar |
***DEVİL*** |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/08/2005 : 00:04:47
|
| tesadüf mesadüf ts liverpool gibi bir devi indirdi bir sol aparkatla yıktığı gibi, aston villa gibi premier ligin gediklisi ve o senelerde fırtına gibi esen bir takımı eledi, fenerbahçe efsane m.city'i eledi, ingilizler karşısında gençlerbirliği bile galibiyet aldı(blackburn rovers), beşiktaş chealse'yi deplasmanda 2-0 yendi... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109 |
İletim - 02/08/2005 : 09:53:19
|
| tamam takımlarımız büyük başarılar aldılar ama hepsi çalışarak azim ederek başarıya ulaştı bu sene hiçbir takımda azim hırs yok takımlar sadece şampiyon olmak için çalışıyo... |
***DEVİL*** |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/08/2005 : 10:45:23
|
| ya abuk sabuk mesajlar yazmayında adam gibi tartışalım şurda, azim yok hırs yok dediğin takımlardan gs dortmuntu yendi, fener evertonu eğer bu kıstassa, birşeyler yazmış olmak için msg atmayın, fikriniz varsa söyleyin, bu konudaki en doğru yorum ligler başlamadan ve rakipler belii olmadan yazılacakların hepsi farazidir, cuma günü şampiyon gençlerle açılış yapacak, kısmetse ankaradayım stad civarındaysanız görüşebiliriz |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|