|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 04/08/2005 : 16:39:41
|
Dün başarının en büyüğünü yaşadık. Sağolsun TS'li kardeşlerimiz bizi ele güne rezil ettiler. Bende eski bir TS taraftarı olarak bu takımla olan alakamı bitirmiş bulunmaktayım. Maç sonrasında Rangers teknik direktörüne mikrofon uzattılar adam ben hep TS hakkında notlar almıştım benim için büyük süpriz oldu dedi.
Ve ben ızgınlığımı belirtecek kelimeleri bulmakta güçlük çekiyorum. Nüfusu 1 milyonu geçmeyen ve bizim hukuki olarak tanımadığımız bir topluluğun başarı nedir bilmeyen bir takımına kalk yenil. Olacak işmi derseniz oluyormuş işte....
Size çok basit birşey soracağım... Masa 3 ayak üzerindede durabilirken neden tüm masalar 4 ayaklıdır?
Nedeni çok basit güvenliği garanti etmek. peki başarının garantisi ne??? Kupalarda çok takım. İtalyanlar, İngilizler, İspanyollar neden başarılı?? Çünkü onların masaları 4 ayaklı. Bizim masa 2 topal ayak üzerinde durmaya çalışıyordu ama ayaklardan birisi daha yarışa girmeden kangren olduğundan dolayı kesilip atıldı.
Bundan sonra ülkem takımlarından başarı bekliyen arkadaşların umutlarına açırım...
|
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 04/08/2005 : 18:09:17
|
| verilmeyen yüzde yüz bir penaltı var, ona penaltı değil diyecek admla sporu birak hiçbir konuyu tartışmam, bende acayip sinirlendim dün, iddaadan 180 milyonu aldım ama mutlu olamadım malesef, özellikle 10 senede kıbrısta yaşayan biri olarak rumlara duyduğum nefreti anlamanızı beklemiyorum ama yazık oldu diyorum, bu adamları çok küçümsedik |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 04/08/2005 : 22:39:13
|
| Yani hakkaten Trabzonspor un böyle bir takıma elenmesi çok kötü birşey.Bir de üstüne üstülük bu takımın bir rum takımı olması işi daha da kötüleştiriyor.Daha şimdiden Avrupa da ne kadar başarılı olacağımızı anladık. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 06/08/2005 : 15:51:24
|
Thakki1 dostum penaltı falan geç bunları yaa... Bende maçı izledim hakemin maça tesir edecek öyle çok büyük bir hatası olmadı hatta hakem için iyi bile denilebilirdi. Böyle bir rakibe yenilmenin faturasının çıkartılacağı en son kişi hakemdir. Hakem penaltı vermezse gol atarsın, golünü iptal ederse 2 tane daha atarsın... Yani hakemide yenerek eze eze maçı kazanırsın. Peki bizim takım bu dediklerimden hangisini yaptı ??? Sorarım sizlere Gökdeniz'in hangi önemli maçta yıldızlaştığını gördünüz ??? Avni Aker'deki maçta tek top ortalayabildi onuda Fatih gole çevirdi. Peki ama bunu maçı seyreden bizler görebilirken teknik direktör ne yapıyordu ?? Ben hayatımda TS'yi bu kadar çaresiz gördüğümü hatırlamıyorum. Bu takım Gökdeniz'e kaldıysa sonumuz hayır olsun.... |
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 07/08/2005 : 02:12:08
|
| Zaten penaltının önemi yok ts birazda maça ilgisiz ve korkak oyula başladı sonrasınıda aten herkez gördü. Rappier haklı. |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|