AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 kvgame..kurtlar vadisi onlıne oyun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/08/2005 :  22:02:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kavga edecekseniz gidin başka yerde kavga edin. Adamın konusunu saçma sapan mesajlarınızla doldurmaya hakkınız yok. Kavgaya devam eden bir mesaj yazdığınız anda da gereken yapılacaktır!

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

guneslilerr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2005 :  11:28:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam sakın olayım.oyle olsun.yanlız cevap bekledıgım kısıden cevap alsaydım sevınırdım.gaffur a sozum yok.ben sadce delımavı ye kendımı hatırlatmak amacıyla ufak bır ''selam''dedım ve boyle nasıl yukseldıgını sordum garıp olan ne?adam da bana chatlasıyorsun dıyor.delımavıyle sıralamada altalta ıdık.ama o acayıp bı sekılde yukseldı.sadece bunu sordum.benı de hatırlamasını ıstedım.cevabını verırkren altalta oldugumuzu hatırlasın ısetedım.(?)yoksa kalkıp adam bana allah bılır ne cavap yazıcak?ayrıca nınja nejat()pardon samuray.bıldıgı varsa yazsın.ben bılgı ıstıyorum.catısma deıl.cevap yazarsa.bende konusuna gore uygun bıseler yazarım.
Sayfanın En Üstüne Git

omercan08
Üye

İleti 9

İletim - 12/01/2008 :  15:26:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://s2.gladiatus.net/game/c.php?uid=119135 süper bir oyun gerginliğinizi alır
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 12/01/2008 :  16:08:53  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
omercan08 tarafından yazılan:

http://s2.gladiatus.net/game/c.php?uid=119135 süper bir oyun gerginliğinizi alır

eski konuları ön sayfaya getirmiyelim ve böğle online oyunlar yasaktır

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000