AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Para Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/11/2005 :  20:33:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Gandalf denilenleri yap. Sonra dev gibi bir donanma (7,8 dene olsun donanma) yap kesik çizgilerle gösterilen deniz rotalarının kesiştiği yere oturt. Sonra road yap ve bu yolların üstündeki Rebel,Gaul(özellikle çünkü her yerdeler dandik warband larıyla) ordularını çek ordan. Sonra git market,forum fln yap halkın mutluluğunu arttır, halkın vergisini yükselt(mutlu olunca sorun yok). Sonra fazla insanı olan şehir gelişmiş farm ister bu süre içinde farm yap. Başta zaten gittiğin yere port,road,farm ve tapınağı dik sonra güçlü asker çıkar düzeni sağlayınca güçlülerle sefere çıkarsıın güçsüzler düzeni sağlar.
NOT: Benim gibi 400 bin dinar var die şehirleri satın alma sorunlu geliyor. Orduyu coşturma nerdeyse gelirim kadar ordum var dandikleri satıp güçsüzlerle sürekli savaşarak adam kaybediyorum hem gelirim artıyor hem adamım dolayısıyla gelir azalıyor. 1 orduda yaklaşık 600-700 atlı 100-200 okçu ve 50 spearmen, 120 kadar Auxilia varsa savaşlarda zaten üstünsün;)
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 09/11/2005 :  20:22:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hay auxilia
e oluyor okçularımanclıkları
nasıl alevli yapıyoruz

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/11/2005 :  20:15:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
auuxilia bir yerde çağ atlanıyor sonra adamların gelişiyor hastati'nin gelişmişi o da. Onlar için sağ alttaki menüde özel yeteneği tıkla enable flaming arrow yap
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/11/2005 :  12:41:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir de mızrak atan adamlar var veltast falan düşman üzerime son gaz geliyor bizimkilere iyice yaklaşıyor ama bizimkiler hâlâ mızrak atıyor.Sağ altta galiba kılıca geçmeleri için bir yer var orayı tıklıyorum nafile.Anca düşman içimize dalıyor 5-6 adam öldürüyor öyle kılıca geçiyorlar.Bir çözümü yok mu
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 12/11/2005 :  14:23:01  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Mızrak atanlar ön çarpışma için değildir, atlılara karşı veya savunma yapanlara karşı kullanılması daha yerindedir, birebir dövüşte hastatiler gibi sonuç vermezler. Menzilli askerlerinizi düşman saldırısında ön saflarda tutmamak da dağılmalarını engellemeye yeter, arkalarında destek birlikleri olmalı ki geri çekildiklerinde savunulsunlar.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000