AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İsimlerinizin manası ne? Neden bu isimler?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2005 :  15:18:32  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar isimlerinizin manası nedir ve neden bu isimleri koydunuz? Mesela benimki ömersinan benim ismimdir. Bundan önce firestar vardı(kilitlendi)(biliyorum çok komik - firestar ) onun manasıda ateşyıldızı neden koyduğumu bilmiyorum açıkçası saçmalamışım resmen. Sizinkiler neler?

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/08/2005 :  15:24:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana bi arkadaşım bu lakabı taktı....Bende burda kullanıyorum...Ama ne ismim Gaffur ne de hocalıkla bi alakam var...

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 01/08/2005 :  18:44:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Command&Conqueror Generals oynadıktan sonra bu şekilde oldu...Bilen 2-3 arkadaş var bunu sitede...
Sayfanın En Üstüne Git

carl
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 01/08/2005 :  18:57:54  Bilgileri Göster  carl için bir AOL İletisi Gönder  carl için bir ICQ İletisi Gönder  carl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  carl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım,benimki nick(yani takma ad)burda çoğu kişi onu kullanıyo imza atmiycam
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 01/08/2005 :  21:36:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benimki x-men ekibinden en sevdiğim kahramanın ismi ismi biraz bana karizmatik gelince kullanmaya başladım

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/08/2005 :  21:53:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu Konu daha önceden açılmıştı ama genede yanıtlayayım Karanlık Samuray bilmeyen yoktur ingilizce..

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000