Benimkinin anlamı Major(Binbaşı) bir counter strike sitesine adını ve soyadını yazıyorsun sana en uygun nicki söylüyor bende 2 yıldır bunu kullanıyorum işte.
Tamam da ben büyük bi çoğunluğun isminin ingilizce olduğunu fark ettim. Acaba neden ingilizce koyuyosunuz? Tamam bi aralar benimde ingilizceydi ama hatamı farkettim bi daha da ingilizce isim koymıcam.
ben 4 seneden biraz uzunca bir süredir bu nicki kulllanıyorum. neden ingilizce dersen eskiden türkçe sitelere çok fazla takılmazdım, konuştuğum dildede bir nick kullanmam heralde çok garip birşey değildir. zaten çok özdeşleştim nickimden ayrılmayı filan düşünmüyorum :D özellikle nick konusunda bence yabancı dil konusunu çokta takmamak gerekiyor. tamam forum içinde mesajlarda türkçe harici bir dil kullansak sonuna kadar destek veririm ama nickime niye karışıldığını anlamıyorum şahsen.. benim için bu adı Ali olan birine senin adın niye Ali demek gibi birşey. neyse... sanırım kimse türkçenin köküne kibrit suyu dökmek istemez ama nickim ingilizce diyede vatan haini değilim; bende ingilizce nicke neden karşı olduğunu merak ediyorum ömersinan kardeşim?
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...