|
| Yazar |
Konu  |
|
Goquay
Üye

Turkey
İleti 184 |
İletim - 09/08/2005 : 13:33:53
|
İsmim gokay goquay yı da ordan esinlenerek yazdım sacma ama aklıma esmis ben de yazmısım  |
Myself hate to make |
 |
|
|
izeto
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/11/2005 : 19:35:58
|
| Benim ismimi kuzenlar koydu.Gerçek adım İzzet Can. |
 |
|
|
arsat
Üye

İleti 192 |
İletim - 07/11/2005 : 23:18:05
|
| Arkadaşlarla oluşturduğumuz baş harflermiz.. |
 |
|
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/11/2005 : 21:03:54
|
Evet shadowwalker ama aşağıdaki sözüne iyicene katılıyorum: "türkiyede en ünlü oyun dergilerinden birinin adı "level" değilmi allah aşkına?" Belki de okuyordur. Ya da PCOyun var Kişisel Bilgiayar Oyunu ya da CDOyun yerine KD(kompakt disk)Oyun diyen yok, Hit Oyun yerine Beğenilen(ya da eşanlamlısı İngilizce'de vuruş)Oyun yok ee hatamız? Sence de pek yerini tutamayan sözcükler yerine orijinallerini kullanmaktaki hatamız nedir omersinan? Ayrıca daha komikleri var 2 kız yanyana çarşıda üstünde Only for Boys yazan tişörtü görünce arkadaşla kenarda bi gülme krizine girdik Nİckler(genelde aynı amma versiyonlar): 1-) Mad,MaD,MAD,M@D(son şekli) 2-)Firat(ı harfi yok çünkü),FIRAT(ı harfi için:)),FIR@T,F1R@T(sonuncusu) 3-)İki nickin birleşmesi ile M@D F1R@T 4-)ArcHAngeL(büyük küçük harf deiştire deiştire bu şekilde kendisi başmelek oluyor:)) 5-)En sevdiğim,her yerde kullandığım:Paladin,Palad1n,PaladiN,PaLaD1N,PaLaDiN, ve son hali ile forumda kullandığım P@L@D1N oldu (anlamı Yüzüklerin efendisindeki kolcu lar gibi diyeyim gezgin şovelye aynı zamanda kutsal şovalye ve Fransız şovelyeleri de kullanıyor) |
 |
|
|
kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/05/2006 : 16:06:38
|
| benim adım berkay anlamı ay demek |
 |
|