|
| Yazar |
Konu  |
|
ençok_25_yirmibeşkarakter
Üye

Turkey
İleti 63 |
İletim - 07/08/2005 : 03:33:51
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Asli nicklerim Lardayn ve H.N.N.V.
Bugüne kadar dönem dönem kullandığım nickler:
X_waRRioR, BlackKnight, Ojiho, Ojihoma, warGENERAL, spy, LongBow, L_Steel, Akareem, Irday, Hnzar, Hunzar, Suvari, Svari, Sacraten, SAmpDoria, LardaynSteel, EuropeanLord... dahasını hatırlayamıyorum, çok zaman geçti :)
koleksiyon yapmışız..:)
nickimin tahmin edileceği üzere herhangi bi anlamı yok.ama herkezde bi 'en' takıntısı var.en güzel, en seksi, en iyi falan benimkide en uzun.hangi niki kullanmak istesem istediğim her sitede hesap açamadım.bu kullanıcı adı kullanılıyor mevzusu.en sonunda böyle bir çözüm buldum.birçok site için farklı varyasyonları var..:)orjinallik açısındanda fena sayılmaz.kullanılabilirlik mükemmel sadece ilk başlarda nickleri oluşturmak biraz vaktimi aldı.zaten sonrası standart 20,25,15 karakter genelde..32,30 de var ama onları hiç karıştırmayalım..:) |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/08/2005 : 16:45:53
|
alıntı: Lafbilir tarafından yazılan:
Ama 9-10 senedir kullandığım birşey işte.
"sene 1995... windows95 yeni çıkmış henüz, disketten oyun yüklüyoruz... multiplayer ancak karşılıklı modamlerin birbirini araması ile oluyor... bir nick seçmişim kendime, lafbilir..." hmm, olmadı. kusura bakma ama seneyi abartmışsın gibime geliyor.. |
 |
|
|
carl
Üye

Turkey
İleti 88 |
İletim - 08/08/2005 : 20:13:59
|
| bencede biraz abartmışsın yani 3 yaşındayken bilgisayarın mı vardı senin? |
her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım |
 |
|
|
WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/08/2005 : 20:22:52
|
| Arkadaşlar ben lafbilirin avukatı değilim ama nikini 8-9 senedir kullanıyorum yazıyor. Bir nick sadece bilgisayar oyunlarında mı kullanılar? Arkadaş ben yazarım diyor demekki yazılarını bu nick le yazıyordu ve sen 12 yaş yazdığına bakma carl o üye olunurkern değiştirmessen yaşın 12 kalıyor zaten prafillere bakacak olursan sitenin yüzde yetmişi 12 yaşında |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/08/2005 : 00:40:16
|
| Yaşını girmediğini biliyorum, zaten dikkat edersen yaşına laf söylemedim. Ayrıca açıklaman için de sağol; böylesi daha güzel olmuş. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|