bende sıkıbir battle for midlle earth taraftarıyım ve multiplayer çok oynadım ama arkadaşlarım mordor ve isengard olmamı engelledi(onlar olcakmış)ben yorum yapayım rohan:aragornu sürekli savaşa sokun rankını 10 yapın hiçbir ordu karşınızda duramaz gondorgondor:gandalf çok güçlü gondor olduğumda hep çıkarırım rank 10'daki özel atağı çok güçlü.Ayrıca kale savunucularıda güçlü mordormordor:karşınıza hard enemy rohan bile alsanı beleş orklarla hem ekonomi hemde güzebir savunma çıkarırsınız mordor olupta berkserker kullanmamak olmaz isengard:sizinde bildiğiniz gibi isengard sanayisiyle meşur gondorun ve rohanın puanla yaptığı elven woodları sizin puanla yaptığınız bi özellikle keserek para alın.Tabi isengard pikemanları rohirrim'lere karşı aha güçlü
nasıl yani aragorn u devamlı şavaşa sokun demişsin aragorn u basıcaz da onu base temi tutucaz? yanlış anlama şaka yaptım sadece.Ama diyorsunki mordorun beleş askerleri sayesinde ekonomi yapıyom kendimi koruyom. Mordor un beleş askerlerini bende ilk başta bir halt zannetmiştim ama bu çok dandik bir güç benim rohanı harbiden bilen bir arkadaşım onla bir kaç kez kapıştım ve adam her defasında legolas koyuyo orkların önüne çatır çatır rank atlattırıyor canı azaldığı zaman hel basıp kaçırıyor yani bu kadar basit orklar hiç bu arada Mordor u alıp berseker basmamak olmaz demişsin nasıl yani Mordor berseker varda bizmi bilmiyoruz?
Oooo... Özel yamalarda Sauron var Nazgullarda birsürü özellikler var hatta bazı modlarda bir çok cüce ve elf askeri var. Bazı modlarda population 3000 olabiliyor. Ranger kılıç çekebiliyor bazı modlarda mordor a o dev örümcek vermişler. İyiler Sam Arven Frodo İsuldur falan var ooooooo... say say bitmiyor yani yamalara göre konuşursak bir yamada en güçlü olan ulus başka yamada en dandik