AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Battle for Middle Earth da güç dengesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/08/2005 :  22:50:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Isengar ın zayıflığı şu mesala kasşında Rohan varsa ve Aragorn rank 10 olduysa işin artık çok zordur veya Aragorn kadar olmasada Legolas ve Gimli nin yüksek rankları çok ölümcüldür bir orduya bedeldir. Aynı şekilde Gandalf ın rank 10 u ve theoden rank4 ü çok ama çok tehlikerlidir ama Isengard da böyle bir şey yok senin Saruman ha rank 10 olmuş ha rank 5
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/08/2005 :  17:11:33  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Isengard ne kadar iyi olursa olsun oyun film e gore yapıldıı için sonuçta rohan daha güçlüdür. Ister modded da ister battle da ister ozel güzlü ister güçsüz zaten hero yönunden de rohan kesinlikle en güçlü taraf!..
Naçizane:))

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/08/2005 :  14:01:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer filme göre yapıldıysa en güçlü mordor olması lazım çünkü Rohan ve Gondor birleşiyor ama mordor yine yeniyor ( Hortlaklar karışmasa)
Mesela 9 Nazgul var ama oyunda yalnızca 3 tane. Minastirit kuşutmasında orklar warg kullanıyor oyunda öyle bir birim yok. Hatta hani şu minas morgul arkasnda frodo ile sam in girdiği kale var mesela orada urukhai var. Yani filme göre yapıldıysa mordor'un hakkı yenmiş
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 25/08/2005 :  12:52:48  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Film de de hortlaklar war oyunda da war anlatmak istediim bu Yene n taraf yine iyiler olacak!!!

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/08/2005 :  22:42:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya sen beni anlamıyorsun demek istediğim iyilere hak ettiği güçler verilmiş ama kötülere verilmemiş
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000