rey mysterio jr. çok iyi ben bide mike la jimmy ye kopuorum tabi ingilizce olanı aynen çevirmiolardır ama o arkadaşlar kimse kutlamak lazım
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Bence gördüğüm en iyi sunuculardan biridir arkadaşlar bi,r yerden bulsam da ellerini öpsem bence birazda nitro yu onlar güzelleştiriyolar sıkıladıklarıyla mesela goldberg ric fları ı düzeltirken adam lar bak yumuşak yumuşak uruyo diyo yaaa. çok matrak adamlar.....
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
Ahhh ahh! 2 senedir kaçırmadan izlerdim fakat bu sene biraz daha bilgisayar ve kitapkolik olduğumdan açıp izlemek aklıma gelmedi... Favorilerim Sting, Diamond Dallas Page ve Big Sexy idi. Ama bir "şovmen" olarakta Ric Flair'i tek geçerdim . Var mıydı onun gibi ters tokat atan ve yalvaran? Çok güzeldi çook... Sunucular için ilk başta 2 ihtimal veriyordum; ya "Cenk ve Erdem olmalı" demiştim, ya da bir zamanlar radyoda "Kaybedenler Kulübesi"ni sunan o iki kaçık eleman... Ama şu an kararsızlıklar içindeyim ...