|
Yazar |
Konu  |
yasin_hunter
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 30/03/2007 : 10:54:40
|
arkadaşlar ne olur yardımcı olun yaw ben araba oynatma bölümünü geçemiyorum bir yardımcı olun veya save dosyası atın ne olur 1 aydır deniyorum olmuyor
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/03/2007 : 12:48:52
|
@osspk her çetenin bir rengi var.ve haritada bu rengler belli.o bölgelere gidip çete üyelerini öldürüp bölgeyi ele geçireceksin. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 30/03/2007 : 12:49:04
|
yasin hunter, bak araba oynatma bölümünü şu tuşlarla yapacaksın; 2,4,6,8,2+4,2+6,8+4,8+6. Bu tuşlar bölümü geçmek için, eğer ki bölümü geçmemizi istiyorsan oyunun save bölümünü www.dosyam.net sitesine kaydet ve linini siteye koy. Ben geçip sana yollarım. |
 |
|
crazy4_
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 28/05/2007 : 11:22:42
|
slm ben bi görevde takıldım birisi arabaya biniyo ikisi de bekliyo ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun :!tsk |
 |
|
endmuhant
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 13/06/2007 : 21:31:24
|
mrb arkadaslar.woozieden alınan bi gorev var.ucaga bniniyosun baraja gidip atlama noktasına parasutle atlıyorsun.fakat atlama noktasına geldigimde bi ışık filan goremiyorum.aynı zamanda parasutumde yok.defalarca denedim ama bişey goremedim.biriniz yardımcı olursa cok sevinirim.tesekkurler |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|