AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 14/06/2007 :  20:21:04  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
endmuhant orada çok yükselmen gerekli orada kırmızı çevmer var.
Sayfanın En Üstüne Git

SeLoMaN
Üye

İleti 15

İletim - 16/06/2007 :  12:17:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben ps2 de daha yeni başladım sevgili görevden sonra mı oluyo eer öölle ise hangi veya kimin görevinde n soona oluo ona göre ben şiödiden tşkr ediim
Sayfanın En Üstüne Git

Alparslan 66
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 16/06/2007 :  22:26:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu oyunun hepsini bitirdim çok basit hemen şifre yazıyom oluyo bikaçını söylim hesoyam=can zırh araba tamir 200.000$dolar geliyo sonra baguvıx=ölümsüzlük Not(patlıyıcılar ve yüksek yerlerden atladığınızda işe yaramaz başkaa heh paraşüt şifresi var bide=aıypwzqp bi düşünim wadaaaa buldum büyük zıplama=kangaroo silah=uzumymwcip şifresi var=agbdlcıd işte enyisi karşınızda eti popkek dermişimmmm bu şifre sayesinde peşinize hiç polis takılmaz
Sayfanın En Üstüne Git

ahmet1967
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 03/07/2007 :  13:53:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben bir görev yaptım ondan sonra daha gorev yeri acılmadı...En son yaptıgım görevde dağ başında bi adamı bulup öldürdüm,sonra da fotoğrafını çektim şimdi ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 10/07/2007 :  00:25:10  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben end of the line [part3-3]son bölümü bitiriyodum yapamadım beni geberttiler hem nişan alıyorum manyaq manyaq şeyler yapıyo adam kimseyi görmüyo ne yapacam

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000