AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 16/07/2007 :  13:43:11  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol ya benim bilgisayarda trojan war. galiba ondan olması lazım bazen oyunda oyun yavaşlıyo çok yavaş oluyo arabayıda kullanmak zorlaşıyıyo. bunun için ne yarışları geçebiliyom nede o bölümü. sağa kırıyom dreksiyonu olmuyo sağa kırıyom olmuyo biraz gidince düzelio ama görevi kazanamadın dio :D sendede oluyomu nası geçsemki acaba ya uff

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 16/07/2007 :  18:27:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ilk once options'tan grafik ayarlarini düşür.baktın olmadı en yakın vatan computer'a git :D:D
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 17/07/2007 :  17:21:14  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ii bi denerim bugün zaten bölümleri geçemeyince insan sıkılıyo. pes6 oynuyorum mis gibi.san andreas modası geçti artık ama olsun genede güzel oyun. he bide şu sürücü kursunda ki kızı tavladım hergün gemeğe çıkıyoruz ama ben kursu nası bitircem kızla çıkarakmı :D nereye kadar sürecek bu kızla yemek. ?????

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 17/07/2007 :  19:06:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonsuza kadar :D:D surucu kursuna git ama yine surekli kizla cikma arada git gorevleri yap surucu kursuna faln gt yani
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 18/07/2007 :  16:38:58  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben kızla bayaa çıktım. ama sürücü kursuna gidiyorum bom boş hiç bişey yok. peki buna ne cevabın war :D aydınlat beni haydar bey. aman kobebryant :D

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000