AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 14/07/2007 :  14:42:23  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merabalar ben gta sanda askeriyedeki soygunu geçemedim mini arabayla kolileri kaldırıp arabaya yüklüyorum ama ryder i öldürüyorlar yardımcı olun. şifreyle falan bi kolaylık olurmu.... lütfen yardımcı olnn

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 14/07/2007 :  15:24:25  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merabalar ben gta sanda askeriyedeki soygunu geçemedim mini arabayla kolileri kaldırıp arabaya yüklüyorum ama ryder i öldürüyorlar yardımcı olun. şifreyle falan bi kolaylık olurmu.... lütfen yardımcı olnn
ne olur yardımcı olun

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 14/07/2007 :  16:41:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya wala ben o bölümde ilk önce etraftaki askerleri temizledim sora taşımayı yaptm o zmn 1-2 asker fln çıkıo ryder onları halledio
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 15/07/2007 :  16:21:25  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol çok teşekkürler. ama taşıma yaparken askeriyenin tankları geliyo capslocka basıyorum tanklar yaklaşınca. ama ryder de ölüyo
ne yapmam lazımi bide cv nin ilk bölümündeyim araba yarışlarında kaçıncı olmam lazım...

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 16/07/2007 :  03:44:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
emin diilim ondan ama sanırım 1. olman lazım ryder'in ölümüne gelince jeep'ler yaklaşınca atma biras uzağındayken atki o gelene kadar patlasin biraz da olsa yavaşlatır o sırada kazandığın zamanda sana yeter tabi carpmaadan kullanmaya dikkat etmelisn
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000