ewet yaşlı bi adamın evine giriyorum . malları arabaya yükledim. sonra mission complete yazdı :D yani o bölümü bitirdim. ondan sonra askeriye nin mallarını çalma war. sen gta sanı bitirdinmi. aga biz hep burdamı anlaşcaz :D böle cvpların geç gelio :D msn de takılalım. ben seni eklediydim. yine ekliyorum. kavalye ile başlayan benim adres. şimdi ekliom seni.
aga ben kabul etmiom ole herkesi senin oldgunu da bilmiodm sen en iisi sil beni bi daa ekle kavalye'yle basladgni aklmda tutarm ben yaw o bolumu bitirdiisen bska yok die hatırlıorm ama wardır blki bir tane daa fln ama inan hic hatrlamıorm(eed bitirdim 3 kere :D su sıralar 4. kere bitirmeye calisiorum :D
mmerhaba arkadaşlar ben s.a.ta las venturasa kadar geldim ama bir tek bölüm kaldı onun harfi D hatırlatayım 'madd dogg'diye bir hiphap çı var o intihar etmeye çalışıyor bizde onu bir kamyonetle kutarmaya çalışıyoruz kamyoneti alıyorum kırmızı bölgeye geliyorum ve kamyonetle madd dogg u takip ediyorum ve atladığında kamyonetimin içine düşürüyorum ama o yinede ölüyor burasını geçen var mı acaba bana bi yardım cı olurmusunuz isteyen e-mailimede msj yazabilir jacks82_39@hotmail.com sğer burasını geçtiysen senden cvp bekliyorum
Yha şu zero nun bi görevi var oyuncak helikopterle tankları patlatma varil hareket ettircen... fln filan o bölümde helikopterin altındaki mıknatısı nasıl hareket ettiriyoss hangi tuşa fln basıos nasıl çalışıyo mıknatıs yani lütfen yardım