AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 21/07/2007 :  12:08:29  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet yaşlı bi adamın evine giriyorum . malları arabaya yükledim. sonra mission complete yazdı :D yani o bölümü bitirdim. ondan sonra askeriye nin mallarını çalma war. sen gta sanı bitirdinmi. aga biz hep burdamı anlaşcaz :D böle cvpların geç gelio :D msn de takılalım. ben seni eklediydim. yine ekliyorum. kavalye ile başlayan benim adres. şimdi ekliom seni.

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/07/2007 :  21:45:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aga ben kabul etmiom ole herkesi senin oldgunu da bilmiodm sen en iisi sil beni bi daa ekle kavalye'yle basladgni aklmda tutarm ben yaw o bolumu bitirdiisen bska yok die hatırlıorm ama wardır blki bir tane daa fln ama inan hic hatrlamıorm(eed bitirdim 3 kere :D su sıralar 4. kere bitirmeye calisiorum :D
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 22/07/2007 :  12:16:28  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3 kere oyunumu bitirdin o bölümlerimi :D ok ben bidaha ekliim seni..

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

jacks82
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 22/08/2007 :  10:13:24  Bilgileri Göster  jacks82'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mmerhaba arkadaşlar ben s.a.ta las venturasa kadar geldim
ama bir tek bölüm kaldı onun harfi D hatırlatayım 'madd dogg'diye bir hiphap çı var o intihar etmeye çalışıyor bizde onu bir kamyonetle kutarmaya çalışıyoruz kamyoneti alıyorum kırmızı bölgeye geliyorum ve kamyonetle madd dogg u takip ediyorum ve atladığında kamyonetimin içine düşürüyorum ama o yinede ölüyor burasını geçen var mı acaba bana bi yardım cı olurmusunuz isteyen e-mailimede msj yazabilir jacks82_39@hotmail.com sğer burasını geçtiysen senden cvp bekliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

ozgur41
Üye

İleti 3

İletim - 31/08/2007 :  23:40:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yha şu zero nun bi görevi var oyuncak helikopterle tankları patlatma varil hareket ettircen... fln filan o bölümde helikopterin altındaki mıknatısı nasıl hareket ettiriyoss hangi tuşa fln basıos nasıl çalışıyo mıknatıs yani lütfen yardım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000