AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 04/09/2007 :  21:00:39  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abicim şu siteye girin boşwerin msn yi bakın (googlede gta san andreas tüm görevlerin anlatımı) Yazın ve ilk çıkan siteye girin bukadar bir çocuk yazmış ama müthiş
Belki konu ile alakasız olur ama olsun (gta tüm çetelerin anlatımı)Yazın ordada bir baska çocuk ceteleri anlatmış:D
ABİLERİM E EEEE LÜTFEN TEŞŞEKKÜR:D
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 06/09/2007 :  13:05:06  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
djocny tarafından yazılan:

arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama bişi anlamadım oyunda siyah giysili silahlı adamlar war yolda duruyolar kollarını bağlamış onların yanından geçince bi soru soruo yes dersem ateş edio no dersem bişi yapmio ne onlar ne işe yario napioz sölermisiniz

abim onlar uyuşturucu satıcısı
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 06/09/2007 :  13:07:03  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
djocny tarafından yazılan:

arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama bişi anlamadım oyunda siyah giysili silahlı adamlar war yolda duruyolar kollarını bağlamış onların yanından geçince bi soru soruo yes dersem ateş edio no dersem bişi yapmio ne onlar ne işe yario napioz sölermisiniz

abim onlar uyuşturucu satıcısı
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 06/09/2007 :  13:11:30  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]djocny tarafından yazılan:

bende haritası war ama gidince hiç bi şey olmadı bana save dosyanı at bakiim eksik bişi yapmışındır
[/quote
]abim bana haritayı atsana
Sayfanın En Üstüne Git

crazyyuris
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 07/09/2007 :  19:08:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar helena bana saygınlık için stilini göstermen lazım dedi ne demek bu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa