AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/01/2008 :  15:53:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iletilerin ulaşıyor sakin ol ama bu forumda bilen warsa cevaplar bilmeyen neden boş yere yazsın ki demek ki kimse bilmiyor

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

eginaki
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 27/01/2008 :  12:08:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi sen vice city mi bitirdin bitirdiysen şu gardian lı bi görev vardıya arkadaşı carparktan alıp haritada işaretli yere gidiyom işaretin üstünde durunca bi araba geliyo iniyolar mission faild oluyo neden
Sayfanın En Üstüne Git

eginaki
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 27/01/2008 :  12:10:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi sen vice city mi bitirdin bitirdiysen şu gardian lı bi görev vardıya arkadaşı carparktan alıp haritada işaretli yere gidiyom işaretin üstünde durunca bi araba geliyo iniyolar mission faild oluyo neden anlatırmısın
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 27/01/2008 :  12:31:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hile falan kullandıysan olabilir belki araba geldiginde yanındaki arkadasını eziyordur bunun gbii sacma hatalar olabiliyordu oyunda .

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 27/01/2008 :  18:42:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
running dog bölümü nasıl geçilir ?

şu obez herif bir türlü indiremiyor trenin tepesindekileri , kazara trenin altına girdim motorla ve kendimi trenin üstünde adamların yanında buldum hepsini indirdim ama save etmeyi unutmuşum yardımcı olursanız sevinirim..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000