aynısını yapabilirsen bir dene kolay yöntem diyorsan big smoke'u görevin basladıgı yerde bırak hemen "rocketman" yaz koş yetiş trene sora üzerindekileri duman et . oda olmadı mecburen o hizada düzgün bi şekilde sürmen lazım . yardım edebildiysem sevindim keşke bu konuda herkes senin gibi normal soru sorsa
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
arkadaslar selam yazmıstım ama sizlere tekrar yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim puncture wounds bölümünü bitirdim ama yeni görev vermiyo karşıda bi oto galerisi var baska bi sey yok 1 aydır cabalıyorum lütfen yardım edin ilgilenirseniz sevinirim
yha birader bi tane yarış var low reader gibi onu nasıl geçecem heaa bide smoke varya onla trenin üstündeki elemenları nasıl öldürcem olmuyo yah kolay yolunu bilen varsa sölesin
Arkadaşlar eski bir oyun olabilir ama biri bana şu black project bölümünde yardımcı olsun . Hani havaalanında uçak ikonunun oldugu yer .
Haritada herşeyi yaptım bir tek orası var ama o kırmızı görev yerine girince adamın biri telefonla konuşuyor uçagın ordan ve beni görevden atıyor. Bunu neden yapıyor bilen varsa çok acil yazsın şuraya yav .