AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

_samo_
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 03/08/2008 :  18:11:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saul bide çete savaşlarına giderken nasıl yanında adam götürüyorsun?ben ps2 de oynuyorum

yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.
Sayfanın En Üstüne Git

GNDZYRYN
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 09/08/2008 :  10:22:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu oyunda
Görevin Adı: ''Yay Ka-Boom-Boom' ni yapamadım bombayı hangi tuşla çalıştırıyoruz lütfen yardım edin.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 11/08/2008 :  09:46:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşım, söylerken bıktım. Lütfen sadece görev ismini vermeyin. Biraz anlatın, San Andreas kaç yıllık oyun!! Oynayan sayısı da az. Mesela ben 2 yıldır oynamıyorum sanırım.

Açıklayıcı sorular sorun.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

persto
Üye

İleti 4

İletim - 13/08/2008 :  18:21:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah rızası için yardım edin.S görevlerinden bir tane varya.Hani gidip bir üstü açık araba alıp partiye gidiyorsun.Oroa bir adamla konuştuktan sonra arabaya bir kız biniyo.Orda arabayla ne yapmam gerek.Lütfen yardım edin.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 13/08/2008 :  20:50:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lütfen ama hikayeyi hiç takip etmiyor musunuz siz? O adamın Jizzy olduğunu az çok hatırlıyorum ama bu işkenceyi bize çektirmeyin lütfen.

Orada senden 'kadın pazarlamacılığı' yapmanı istiyor yanlış hatırlamıyorsam ki büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum.

Jizzy
Bir arabaya atlayıp deniz kenarındaki Jizzy’nin kulübüne doğru yol alın. Demodan sonra bir kaç göreviniz var...
- Fahişeyi otele götürün.
- İstenilen yere gidin ve Jizzy’nin kızlarından birini döven adamı öldürün.
- Üst geçitin altına varın ve minübüsün yanında kızı döven iki herifi temizleyin.
- Rahibi ortadan kaldırmanız isteniyor. Limuzine saldırın ve de koruma jipine. Patlamaları biraz uzun sürebilir çünkü ikiside zırhlı araçlar...

3,4 sayfa önce verdiğim arşivde bunlar yazıyor, umarım bu görevdir ve sana yardımcı olur.

Kısacası arabadki kızı hedefe götür, daha sonar yeni hedefte bir kızı dövüyorlar ona çabucak yetiş kurtar, en son olarak kızımızı bu kirli dünyadan kurtarmaya çalışan rahibi (umarım öyledir, yazıya dayanarak diyorum) gebert.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000