Ya arkadaşım, söylerken bıktım. Lütfen sadece görev ismini vermeyin. Biraz anlatın, San Andreas kaç yıllık oyun!! Oynayan sayısı da az. Mesela ben 2 yıldır oynamıyorum sanırım.
Açıklayıcı sorular sorun.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Allah rızası için yardım edin.S görevlerinden bir tane varya.Hani gidip bir üstü açık araba alıp partiye gidiyorsun.Oroa bir adamla konuştuktan sonra arabaya bir kız biniyo.Orda arabayla ne yapmam gerek.Lütfen yardım edin.
Lütfen ama hikayeyi hiç takip etmiyor musunuz siz? O adamın Jizzy olduğunu az çok hatırlıyorum ama bu işkenceyi bize çektirmeyin lütfen.
Orada senden 'kadın pazarlamacılığı' yapmanı istiyor yanlış hatırlamıyorsam ki büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum.
Jizzy Bir arabaya atlayıp deniz kenarındaki Jizzy’nin kulübüne doğru yol alın. Demodan sonra bir kaç göreviniz var... - Fahişeyi otele götürün. - İstenilen yere gidin ve Jizzy’nin kızlarından birini döven adamı öldürün. - Üst geçitin altına varın ve minübüsün yanında kızı döven iki herifi temizleyin. - Rahibi ortadan kaldırmanız isteniyor. Limuzine saldırın ve de koruma jipine. Patlamaları biraz uzun sürebilir çünkü ikiside zırhlı araçlar...
3,4 sayfa önce verdiğim arşivde bunlar yazıyor, umarım bu görevdir ve sana yardımcı olur.
Kısacası arabadki kızı hedefe götür, daha sonar yeni hedefte bir kızı dövüyorlar ona çabucak yetiş kurtar, en son olarak kızımızı bu kirli dünyadan kurtarmaya çalışan rahibi (umarım öyledir, yazıya dayanarak diyorum) gebert.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir