Hani ilk bölümdeki bütün görevleri bitirdikten sonra seni bir köye atıyorlar.Orda sadece C görevi var.Onun ilk ğöreveni yapamıyorum.Elime bir fotoğraf makinası veriyorlar ve dağa tırlan diyorlar.Tırmanıyorum.FBI görevlilerinin koruduğu adamın resimlerini hi çemkicem ne yapıcam anlamadım.Başarısız oluyorum sürekle.Lütfen yardtım çedin.
Orada ajanlara çaktırmadan kulübenin içine girip adamı geberticeksin ve ölüsünün fotoğrafını çekip geri dönüceksin. Gebertirken de sessiz olmaya çalış ki kaçarken vaktin olsun. Tam olarak püf noktalarını hatırlamıyorum maalesef.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Bak orada birçok görev var öyle. Durduğun yerde 360 derece dönmeni isteyen var, bir pistte 40 sn içinde 5 tur dönmeni isteyen var. Eğer ilk dediğim ise yanlış hatırlamıyorsam hem ileri hem geri tuşu aynı anda basılı iken bir yön tuşuna basıcaksın.
Mesela ileri-geri-sağ tuşlarına aynı anda basılı tutacaksın. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
ya arkadaşlar zeronun ikinci görevini geçemiyorum yapmayı çok denedim ama yine kullandığımız uçak patlıyor.Hani zero sna bi uçak veriyo sende onunla kamyonları patlatıyorsun lütfen yardım edin