Olayı anlamışsın, zero sana uçak veriyor; onunla kamyonları patlatıyorsun. Kamyonları koruyon tiplere dikkat et, seni vurmalarına fazla izin verme. Ayrıca çabuk ol görev boyunca sonuçta o nasıl bir uçak anlatmaya gerek yok.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
O görevin bir yerinde suyun altından gitmen gerektiği için nefes antrenmanı yapmalısın. Bir nevi yüzme antremanı. Git bir deniz kıyısına epey yüz, derinlere dal. Sanırım sol mause tuşu ile dalıyordu. Nefesini iyice geliştir, o zaman o görevi verir sana.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Olayı anlamışsın, zero sana uçak veriyor; onunla kamyonları patlatıyorsun. Kamyonları koruyon tiplere dikkat et, seni vurmalarına fazla izin verme. Ayrıca çabuk ol görev boyunca sonuçta o nasıl bir uçak anlatmaya gerek yok.
Yhaaa Ben Hala Şu Arabanın Dans Ettiği Bölümü Geçemedim , Hangi Ok Tuşlarıyla Yapıcaz?Neredeyse Konunun Yarısına Baktım Ama Bi Türlü Bulamadım Nasıl Geçiceğimi