AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

pasaokur
Üye

İleti 3

İletim - 21/11/2005 :  01:36:01  Bilgileri Göster  pasaokur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya num lock dediğin ne baba yön tuşlarına basıyorum olmuyo ben orayı geçemeddiğimden paso rider dan görev alıyorum hırsızlık yapıyorum araba ile bir dans edip puan alamıyorum tam ne yapmamız gerektiğini anlatırmısın
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 21/11/2005 :  11:31:06  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Num lock dediğim klavyenin sağ tarafında bulunan numaralı yön tuşları onların yön tuşlarıyla hareket edeceksin.Bu tuşlar kilitli olabilir klavyenin sağ tarafndaki Num Lock ışığı yanıyorsa kilitli değildir yanmıyorsa aynı yerde üstünde Num lock yazan tuşa bas.8 ileri 4 sol 6 sağ 2 aşağı 1 sol çapraz 3 sağ çapraz ama unutma bu tuşlar klavyenin en sağında.
Sayfanın En Üstüne Git

pasaokur
Üye

İleti 3

İletim - 21/11/2005 :  17:35:20  Bilgileri Göster  pasaokur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim lap top olduğundan num lock olayını ilk başta çözemedim şimdi tuşları değiştirdim ama şimdi puan alıyo ama kitleniyo bir yerden sonra araba dans yarışması geçilmiş save ii olan war mı birde bişi daha sorucam tamamının bitirlmiş save ini indirdim ama ne işime yarıyacak bu anlamadım açıyorum oyun bitmiş yani ne yapmam gerekiyo cahilliğime verip bir açıklama yaparasanız sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

MaTRaX007
Üye

İleti 36

İletim - 21/11/2005 :  17:43:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaf hani şu motorla uçağın arkasına atlıyon ya ondan sonra naapcam bi cvp yazın nooooluuuuurrr...

DÜNYA GÜZEL BEA!!!
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 21/11/2005 :  17:55:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uçağa girdikten sonra üstüne varillerin geldiğini göreceksin(adamlar varilleri 5-10 saniyede bir atıyorlar)
varillerden korunmak için uçaktaki bölmelere gireceksin
daha sonra ilerleyip önüne çıkan adamları bıçakla öldüreceksin
adamlar bitince uçağa bonbayı yerleştir.
kapının yanına gelip bombayı patlat.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000